Irnál cigányokkal való pozitiv tapasztalataid?
Figyelt kérdés
Már ha van sajnos én ilyet nem tapasztaltam!2014. ápr. 25. 10:13
1/15 anonim válasza:
Őszinteség, nyíltság. Legalábbis egyes esetekben. Pl. kimondja, hogy a közmunka nem ér semmit, lustulni fog alatta végig, és lehetőleg ne is zaklassák azzal, hogy tegyen valamit. Ez erény, mikor valóban fölösleges és értelmetlen munkát kéne végezni, és ezt a fehérebb bőrű magyarok mégis elvégeznék, holott szerintük sincs semmi értelme.
Remélem, segíthettem! :)
2/15 anonim válasza:
Honapok ota nem lattam egyet se. Ez pozitiv.
3/15 anonim válasza:
egy csoporttársam cigány volt a jogi egyetemen, ma ügyvédként dolgozunk együtt egy irodában.(felesége van, 2 gyermeke, tisztességes életet élnek.) ő maga is elítéli a "fajtársait", mert az öregeket gyilkolászó, rabló életmódot folytatók miatt az olyanokat is mind ő, megbélyegzik.
4/15 anonim válasza:
A lányom ovistársának édesanyja.Eü. főiskolát végzett,bár éppen gyesen volt a kisebbik gyermekükkel,nagy nyomorban éltek,de mindig ápolt volt ő is a gyerekek is,nagyon jóban voltunk amíg ott laktam.
5/15 anonim válasza:
Munkatársam: Pontos megbizhato, becsületes. Felesége csinos, kedves, gyerekei jolneveltek, jotanulok, bárhol elfogadottak. Rendes család.
6/15 Andizsuzsi válasza:
Az elmúlt időszakban 3 cigány asszony dolgozott közhasznúként takarító munkakörben a munkahelyemen, ketten közülük mélyszegénységből jöttek. Mindhárman tisztességesen, lelkiismeretesen dolgoztak, bármelyiküket szívesen látnám bármikor újra.
7/15 anonim válasza:
Egy prosti ismerösöm. Igaz, hogy a testéböl élt és tartotta el magát és két gyerekét, de azt teljesen fair modon csinálta. Nem vert át senkit (jobb ha visszajár a kuncsaft!), amiben megegyeztek azt állta.
8/15 anonim válasza:
Még nem volt jó tapasztalatom :(
9/15 anonim válasza:
Rasszista kérdés, rasszista válaszokkal. JELENTVE.
10/15 anonim válasza:
9. válaszoló! Ha valaki például a németekről érdeklődött volna akkor a fogyatékos fejed szerint azt is rasszista lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!