Más is van így a cigányokkal?
Igen, vannak így mások is. Én is. Pedig rendkívül távol áll tőlem a rasszizmus... :(
Amúgy ez lenne a rendőrség ill. polgárőrség feladata bőrszíntől függetlenül, nem pedig a Tiéd és a környékbeli magyaroké. Sajnos, az más kérdés, hogy ezt mennyire (nem) teszik.
Kedves kérdező!
Igen, szánalmasak. Már amelyik. Mert nem vagyok rasszista! Csak a tetveket utálom, de aki dolgozik, normális életet él (bőrszíntől, fajtól függetlenül) azzal semmi bajom!
És én is olyan környéken élek, ahol Te, én is gondolkoztam ilyeneken, hogy fel kéne lépni ellenük. De fegyveresen még illegális.
Csak annyit kéne tennünk, hogy 2014-ben a Jobbikra szavazunk, ők helyére teszik a cigánykérdést! És úgy tudom, hogy lesz jogos önvédelem is Magyarországon, hogy ha például betörnek a házadba, nyugodtan, bűntudat nélkül lelőheted az elkövetőket, akármilyen származású.
leköltöztünk vidékre egy nagy kertes házba apámmal, ahol szinte csak cigányok laknak csak egy kicsit lejjebb a völgyben ezért minegyik a mi házunk előtt ment el amikor elmentek vagy hazamentek.. mondta a tulaj hogy már többször betörtek a házba szét szedték a zárat és vitték ami mozdítható. amíg mi ott laktunk és ott figyelt a kertben a pit bull nem volt semmi gond, leszámítva hogy krva idegesítőek voltak amikor a kert előtt mászkáltak a rosszarcúak és énekelték az undorító fajtájuk popzenéit..
amikor elköltöztünk ott hagytunk egy két bútort, mosógépet tv-t, amiért később mentünk volna. a férgek viszont kifigyelték, hogy már nincs kutya és 1 héten belül fölnyomták a házat és elvittek mindent...
ennyit a cigányokról..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!