Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Más is van így a cigányokkal?

Más is van így a cigányokkal?

Figyelt kérdés
Egy olyan környéken élek,ahol a cigányok vannak többségben,és mindennaposak a verekedések,betörések,lopások stb. Már arra is gondoltam,hogy fegyveresen kell a békét kiharcolni az itteni magyaroknak,mert ez már így nem mehet tovább.

#roma #fegyveres harc
2013. jan. 5. 16:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, vannak így mások is. Én is. Pedig rendkívül távol áll tőlem a rasszizmus... :(

Amúgy ez lenne a rendőrség ill. polgárőrség feladata bőrszíntől függetlenül, nem pedig a Tiéd és a környékbeli magyaroké. Sajnos, az más kérdés, hogy ezt mennyire (nem) teszik.

2013. jan. 5. 16:49
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Én olyan környéken élek ahol nincsenek cigányok, érdekes módon a közbiztonság is kiváló.
2013. jan. 5. 16:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Na képzelheted, nálunk a második szomszéd kutyáját mérgezték meg nemrég.
2013. jan. 5. 16:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a videót nézzétek meg, így kell összefogni és fellépni ellenük
2013. jan. 5. 16:52
 5/10 anonim ***** válasza:
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem is távol áll a rasszizmus de amit a cigányok művelnek arra nincs mentség. Állandóan kötekednek , minden ok nélkül. Meg persze visznek mindent ami mozdítható, legyen miből tankolni a mercedes-üket.
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Videót megnézve megemlítem hogy nekem is ellopták a biciklimet a cigányok, a biztonsági kamera felvette.
2013. jan. 5. 16:55
 8/10 anonim ***** válasza:
66%

Kedves kérdező!

Igen, szánalmasak. Már amelyik. Mert nem vagyok rasszista! Csak a tetveket utálom, de aki dolgozik, normális életet él (bőrszíntől, fajtól függetlenül) azzal semmi bajom!

És én is olyan környéken élek, ahol Te, én is gondolkoztam ilyeneken, hogy fel kéne lépni ellenük. De fegyveresen még illegális.

Csak annyit kéne tennünk, hogy 2014-ben a Jobbikra szavazunk, ők helyére teszik a cigánykérdést! És úgy tudom, hogy lesz jogos önvédelem is Magyarországon, hogy ha például betörnek a házadba, nyugodtan, bűntudat nélkül lelőheted az elkövetőket, akármilyen származású.

2013. jan. 10. 19:47
 9/10 anonim válasza:

leköltöztünk vidékre egy nagy kertes házba apámmal, ahol szinte csak cigányok laknak csak egy kicsit lejjebb a völgyben ezért minegyik a mi házunk előtt ment el amikor elmentek vagy hazamentek.. mondta a tulaj hogy már többször betörtek a házba szét szedték a zárat és vitték ami mozdítható. amíg mi ott laktunk és ott figyelt a kertben a pit bull nem volt semmi gond, leszámítva hogy krva idegesítőek voltak amikor a kert előtt mászkáltak a rosszarcúak és énekelték az undorító fajtájuk popzenéit..

amikor elköltöztünk ott hagytunk egy két bútort, mosógépet tv-t, amiért később mentünk volna. a férgek viszont kifigyelték, hogy már nincs kutya és 1 héten belül fölnyomták a házat és elvittek mindent...

ennyit a cigányokról..

2013. jan. 18. 20:46
 10/10 anonim válasza:
Nem vagyok rasszista. Egy olyan suliba jártam, ahol rengeteg cigány volt. Mindennaposak voltak a verekedések és késelések, amiket persze eltusoltak. Tapasztalatból tudom, hogy a cigányok 98%-a műveletlen bunkó paraszt, de ott van az a 2 százalék is, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni, mert őket mások tettei alapján ítélnek meg. Nekem is van 2 cigány barátnőm akik egyáltalán nem ilyenek és ha elmegyünk valahová, akkor látom, hogy néznek rá az emberek és ez nagyon bánt engem is.
2013. jan. 26. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!