Hogyan védjem meg magam a ciganyokkal szemben?
Figyelt kérdés
Ma is a buszon majdnem megvert 2 kancigány 1 srácot, másoknak beszólogattak ok nélkül. Nem akarok én lenni a következő... Mit mondjak vagy esetleg milyen önvédelmi fegyvert vigyek magammal amivel legrosszabb esetben megtudom őket verni vagy valami... Olyan dolog kellene ami nem illegalis 1 átlag sulitáskaban elfér es nem kapok érte semmit ha esetleg rendőrség lesz az ügyből... Előre is kösz a valaszokat F 162012. szept. 12. 16:06
1/18 anonim válasza:
Hát... gázspray? De azt zárt térben nem tudod használni...
Mindenképp járj utána, tényleg legális-e!!!!!!!!
2/18 anonim válasza:
Szerintem a legjobb módszer az összefogás legyetek minél többen és védjétek meg egy mást nem valószínű hogy belétek kötnének ill ha szóltok a rendőrségnek
3/18 anonim válasza:
Miért nem segítettél annak, akit megpróbáltak megverni? Így majd szerinted neked fognak, ha téged kapnak el?
4/18 anonim válasza:
Sajnos a jelenlegi politika nekik kedvez MÉG. Tehát ha meg is véded magad legálisan akkor is te jársz pórul. Ezért sajnos hagyni kell őket az értékeidre vigyázz, ha vannak a buszon cigányok né vedd elő, tedd bele a táskádba.
5/18 anonim válasza:
Krav Maga szerintem jó lenne!
6/18 anonim válasza:
én önvédelmi sprayel fújkálom őket....
7/18 anonim válasza:
Egyik haverom szintén így van vele, neki olyan paprikaspréje van, ami egy erős sugárban lő nagyon durva hatású anyagot, legális, és szerintem elég hatásos. Sok méterre elhatol.
8/18 anonim válasza:
Borsspray... Nekem is az van.
9/18 anonim válasza:
Onvedelmi gaz-spray. Legalis. Ha tudsz, szerezz be kutya vagy medve ellenit; az sokkal erosebb, mint a sima (ami sok esetben csak korlatozottan hatasos).
10/18 anonim válasza:
Krav Maga? Azt hagyjuk meg a zsidóknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!