Hogyan védjem meg magam a ciganyokkal szemben?
Figyelt kérdés
Ma is a buszon majdnem megvert 2 kancigány 1 srácot, másoknak beszólogattak ok nélkül. Nem akarok én lenni a következő... Mit mondjak vagy esetleg milyen önvédelmi fegyvert vigyek magammal amivel legrosszabb esetben megtudom őket verni vagy valami... Olyan dolog kellene ami nem illegalis 1 átlag sulitáskaban elfér es nem kapok érte semmit ha esetleg rendőrség lesz az ügyből... Előre is kösz a valaszokat F 162012. szept. 12. 16:06
11/18 anonim válasza:
A krav magát ha nem tudnád egy Magyar származású ember találta ki, ahelyett, hogy itt okoskodnál utána nézhetnél a dolgoknak!Te zsidó!
12/18 anonim válasza:
Kár erősködni.
Maradjunk abban,hogy magyar származású zsidó fejlesztette ki!
13/18 anonim válasza:
meg kell csikizni sokkolóval
14/18 anonim válasza:
Gázspray, dezodor,airsoft, fej-kéz, KARATETUDÁS
15/18 anonim válasza:
Lichtenfeld Wiki: "Zsidó származású magyarok"
Olyan nincs, hogy zsidó származású magyar. Vagy magyar, vagy zsidó.
16/18 A kérdező kommentje:
azért nem segítettem, mert ez hátul történt és én akkor vettem észre az egészet amikor leszálltam. köszönöm a válaszokat :)
2012. okt. 6. 08:47
17/18 ruszlav válasza:
összekell fogni az ilyenek ellen...az a baj , hogy látják hogy sokan félnek tőlük...meg kell őket verni , félelmiteni , valamit csinálni,mert ez igy nem mehet tovább....a rendőrség nem csináll semmit...tudom mit érzel,én is átéreztem ilyen dolgokat..
18/18 anonim válasza:
multkor már a kezembe volt a kés (zsebbe volt a kezem)
kár h az senkit nem erdekelne, hogy ott kötekszik, de ha megkeselem mert nem hagy békén, akkor én mehetnék börtönbe, ezert tarjuk a rendört, meg a birót, hogy öket védje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!