Lelépsz az országból?
20/22
Nem gyávaságból megyek el és nem is kalandvágyból.
Azért megyek el,mert itthon már nem lehet élni.
Én idén elmentem és adtam egy esélyt a Jobbiknak,de sajnos nem ők nyertek.Persze Vona Gáborék könnyen mondják,hogy majd 2018-ban majd mi nyerünk.Addigra sajnos azok akik rájuk szavaznának mind éhen döglenek és csak azok az újgazdagok maradnak itt akik fideszesek,mert az adótörvények nekik kedveznek.A mi szerepünket pedig átveszi a cigányság.Apró pénzért dolgoznak és túl buták ahhoz,hogy lázadjanak.Ezt pedig nincs kedvem végig nézni,mert jobban szeretem annál a hazámat és nem bírná ezt a szívem.
Persze én 2018-ban is adok egy esélyt a Jobbiknak,de már külföldről.
22/23
Most Áprilisban itt volt a lehetőség,hogy rendbe hozzuk az országot,de a sok birka nem ment el szavazni,hogy megbukjon az orbán kormány.(persze siránkozni azon,hogy milyen sz@r ez az ország azt mindegyik tud)
Egyébként szerinted azzal,hogy itthon egy külföldi cégnek dolgozunk nem más országnak hozzuk a hasznot?Én egy olyan raktárban dolgozom amit egy angol cég bérel.Persze ők a hasznot kiviszik Angliába.Utána a kis pénzemből elmegyek a külföldi Auchanba és elköltöm náluk a pénzem.Persze ők is haza viszik a hasznot Franciaországba.Ezzel szerinted nem más országoknak hozzuk a hasznot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!