Lelépsz az országból?
Biztos nem. Max. dolgozni, de csak még össze nem szedem magam.
Nem maradok kint külföldön az tuti.
Még pár hónap És már itt sem vagyok!!! 31/F
Irány Németország!
Már eljötte, soha nem megyek vissza.
Semmi nem indokolja, nem kérek abból ami ott megy.
25\l
Én tuti megyek.
Nem végleg csak míg össze nem szedek annyi pénzt,hogy vegyek itthon egy házat és beindítsak egy kis vállalkozást amiből megtudok élni.Kb olyan 5-6 év.Bár ha még mindig orbán lesz a kiskirály akkor tuti nem jövők haza.Elegem van abból,hogy heti 6 napot gürcölök és nincs annyi pénzem,hogy elkezdjem az életemet.Nem leszek rabszolga a saját hazámban.Eddig úgy voltam vele,hogy kitartok bármi is történjék,de ez már agyrém.Az ország lakosságának több mint a fele minimálbérért dolgozik,de csak siránkozik mindegyik,hogy milyen sz@r az élet a helyett,hogy cselekedne.Ha ezt pedig a szemébe mered mondani a sok birkának akkor antiszemita vagy.Akkor dögöljön éhen az összes birka orbán valamelyik stadionjában.
14/18
Na pont az ilyen szellemi fogyatékosok miatt tart itt az ország és az ilyenek miatt húzók innen a bús pics.ba.Remélem kis családoddal együtt fogsz éhezni valamelyik stadion tövében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!