Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lelépsz az országból?

Lelépsz az országból?

Figyelt kérdés
Hány éves vagy? Esetleg már leléptél?
2014. ápr. 14. 15:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Le.
2014. ápr. 14. 17:55
 12/25 ettro ***** válasza:

Biztos nem. Max. dolgozni, de csak még össze nem szedem magam.

Nem maradok kint külföldön az tuti.

2014. ápr. 14. 18:02
 13/25 anonim válasza:

Még pár hónap És már itt sem vagyok!!! 31/F

Irány Németország!

2014. ápr. 14. 18:30
 14/25 anonim válasza:
40%
Orbán ur let a miniszter elnök minden megold Orbán ur öt az isten küte miért menék el én maradók
2014. ápr. 14. 18:35
 15/25 vargaB válasza:
ha végzek a tanulmányaimmal én is megyek. Küldöldön legalább kapok pénz azért, amit csinálok. Egyedül az tart vissza, hogy a környezetemet (barátimat) nem vihetem magammal...
2014. ápr. 14. 18:56
 16/25 anonim ***** válasza:
Orban ur meg :D Ő az isten nyila :DDD
2014. ápr. 14. 21:51
 17/25 anonim ***** válasza:

Már eljötte, soha nem megyek vissza.

Semmi nem indokolja, nem kérek abból ami ott megy.

25\l

2014. ápr. 14. 23:48
 18/25 anonim ***** válasza:

Én tuti megyek.

Nem végleg csak míg össze nem szedek annyi pénzt,hogy vegyek itthon egy házat és beindítsak egy kis vállalkozást amiből megtudok élni.Kb olyan 5-6 év.Bár ha még mindig orbán lesz a kiskirály akkor tuti nem jövők haza.Elegem van abból,hogy heti 6 napot gürcölök és nincs annyi pénzem,hogy elkezdjem az életemet.Nem leszek rabszolga a saját hazámban.Eddig úgy voltam vele,hogy kitartok bármi is történjék,de ez már agyrém.Az ország lakosságának több mint a fele minimálbérért dolgozik,de csak siránkozik mindegyik,hogy milyen sz@r az élet a helyett,hogy cselekedne.Ha ezt pedig a szemébe mered mondani a sok birkának akkor antiszemita vagy.Akkor dögöljön éhen az összes birka orbán valamelyik stadionjában.

2014. ápr. 15. 01:02
 19/25 anonim ***** válasza:

14/18

Na pont az ilyen szellemi fogyatékosok miatt tart itt az ország és az ilyenek miatt húzók innen a bús pics.ba.Remélem kis családoddal együtt fogsz éhezni valamelyik stadion tövében...

2014. ápr. 15. 01:07
 20/25 anonim válasza:
9%
Húzzatok, ha ilyen gyávák vagytok!
2014. ápr. 15. 01:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!