Mit tegyen az a szegény, aki okos lenne és elnyomják, jobb lenne, ha meghalna?
Vallást szeretnék tanulni, tudok is elég jól, de elnyomnak. Nincs segítségem, nincs aki mellettem álljon... egyszerűen tehetetlen vagyok. Nem tudok érvényesülni.
Már utálom Istent is.
Először meg kellene tanulni összefüggően fogalmazni, és utána jöhet minden más...
A kérdésedből egy mukkot sem értek.
Mit nem lehet ezen érteni? Még ha nem is, de következtetni lehet.
Ennyi a lényeg emberkék:
Szegény valaki. Eddig érthető ugye?
Hittudományban szeretnék továbbtanulni. Érthető?
Akik gazdagabbak elnyomnak, így általuk a vallási felekezetben a vezetők is. Érthető?
A gazdag sík hü lye a hittanhoz, de ő a perfekt. Én meg, aki tudok... az egy nulla. Érthető?
Lenéznek, pedig tudok és érdekel is. Pénzzel próbálnak engem kitenni mindenhonnan, mert látják, hogy van bennem tudás. Ennyi.
A gazdag és befolyásos emberkék mindig is fölötte fognak állni a szegényeknek a világ már csak így működik pár ezer éve, nem fogod megváltoztatni. Mit jelent az hogy elnyomnak?
Nem vettek fel a főiskolára? - jelentkezz másikra vagy tanulj jobban
Megbuktatnak a professzorok? -talán nézz magadba
Nem te kapod a legjobb parókiát/ kitesznek vidékre? - Lásd az első pontot.
Sajnos van ilyen mindenhol, az egyetemen is, ha okos vagy, akkor elnyomnak, hülyének néznek(Egely, Kisfaludy), kutatási támogatást megvonnak. Sokaknak jó ez a rendszer, aki változtatni akar, azt elintézik. Inkább a hülyeséget tanítják, minthogy kiderüljön, hogy amit tanítanak, az nem jó, meg a könyveket is át kéne írni. Ha meg vallást akarsz tanulni, akkor ne iskolába menj, hanem Istentől tanulj személyesen. Nála jobban senki nem tudja a dolgokat. Eljön majd a Szentszellem, és elvezet (megtanít) minden igazságra, vagy valami ilyesmi, de ebből indulj ki.
Neked is csak ezt tudom ajánlani, alaptanítások: http://www.youtube.com/watch?v=wRcDjIqLd0g
Jó tanulást. Bibliát otthon is tudsz tanulmányozni.
"Sajnos van ilyen mindenhol, az egyetemen is, ha okos vagy, akkor elnyomnak, hülyének néznek(Egely, Kisfaludy)"
Egelyt elnyomják? :D Elnyomja ő saját magát a böszme marhaságaival, nem kell ahhoz neki segítség :) Őt inkább kiröhögik, mintsem elnyomnák. Ha elnyomnák, akkor nem írhatna könyveket, nem adathatná ki azokat, nem járathatná le magát a nyilvánosság előtt a soha nem működő örökmozgóival, "találmányaival", nem publikálhatná az interneten szabadon a hibás elméleteit... De mindezeket megteheti, és meg is teszi, épp ezért válik minduntalan nevetség tárgyává tudományos berkeken belül. Kisfaludy ugyanez, csak Egelyhez képest még egy kis kettest is ragaszt a jobb felső indexbe :D
Persze tudom, hogy mindenki hülye, aki más. Kisfaludy beismerte, hogy hülye, én is az vagyok. Az Egely könyv végén van pár oldal, hogy akik igazán jót akartak tudósok, azt mind ellehetetlenítették, vagy megölték. Máshonnan is hallottam. Az egyetemen volt pár ember, aki megcsinálta a szeméttel működő autót, bemutatták, aztán összetörették velük. Rokonságban is van valaki, aki megoldást kínált a szénmonoxidmérgezés ellen, szabadalmaztatta,levédette, de nem mozdulnak rá. Érdekes.
Nagy általánosságban elmondható, hogy ha olyat csinálsz, ami sok embernek jó, az bizonyos embereknek nem jó. Mert ugye, ha szeméttel megy az autó, akkor senki nem vesz benzint,ha egészséges az ember, senki nem vesz gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!