A mai 12-14 éves lányok miért viselkednek úgy, mintha felnőttek lennének?
Ez mindig is így volt...a tinik felnőttek akarnak lenni és megpróbálnak úgy viselkedni, nincs ebben semmi abnormális, majd kinövik, ha tényleg felnőnek
az én időmben még a "rockerség" volt az efféle lázadás, én is a szüleim agyára mentem a csupa fekete cuccaimmal, de mostanra teljesen nőies lettem :D
Attól mert isznak,cigiznek,buliznak miért rib***k?! És a fiúk akik ennyi idősen isznak,cigiznek fűveznek? ők akkor micsodák?!
14 éves vagyok és lány. Külsőleg és belsőleg is többnek néznek az emberek ezért eleve 17-18 éves barátaim vannak. Sminkelem magam ami egy szempillaspirálból áll,7 hónapja van egy komoly kapcsolatom, kitünő tanuló vagyok immár 8 éve,táncolok szintén 8 éve,nem feleselek a szüleimnek...és hordok cicanacit. Inni bulikban szoktak ami annyiból áll hogy koccintok a többiekkel. Cigizni sem szoktam,persze próbáltam már. Változik a világ. De a rib***ság nem ebből áll!
Szia, semmi rendkívüli nincs ebben a tinik szeretnek felnőttnek látszani és nem csak a lányok a fiúk is.
Én 28 évvel ezelőtt ugyanezt csináltam vettem kis üveges pálinkát otthonra meg az utcán cigiztem, bár akkor még nem voltak ezek a telefonok nem volt mit nyomkodni akkor elmentünk a presszóba és néztük a videofilmeket.
Bár ezek semmire sem jó értelmetlen üres dolgok.
F/42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!