Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen a felnőttek érzelmi...

Milyen a felnőttek érzelmi világa?

Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy akár már 25 év környékén az ember egy kicsit kiüresedik lehiggad úgymond, az érzelmeket szerelmeket már nem úgy éli át mint kamasz korában vagy a 20 as évei elején.Felnőttként lesz egyáltalán az ember szerelmes?lehet hogy a szerelem főleg fiatalabb korban kicsit olyan gyerekes dolog?
2013. dec. 17. 01:24
 1/3 anonim válasza:
15-20 évesen,ha kézen fogva mentem egy lánnyal,és kaptam egy puszit boldog voltam. 20-25 évesen,már többre vágytam egy puszinál,gyereket akartam,normális nőt,életet. 25-30 évesen sok csalódás ért nők,kihasználtak,elvették mindenem,voltam hajléktalan,és vándor.Már félek a párkapcsolattól. Ne félj,azért vannak normális életű emberek,csak nekem nem volt szerencsém!
2013. dec. 17. 02:39
 2/3 anonim ***** válasza:
50%

sivár, akárcsak a mai fiataloké.

van olyan, aki 70 évesen volt a legszerelmesebb, és van olyan is aki 20 évesen se tud szeretni.

általában valóban hevesebbek és ygerkesebek a fiatal érzések. de legalább vannak. az idősebbeket csak az érdek hajtja, és már midnent unnak, semmi sem érdkeli őket.

de egyébként ez csak eg yáltlaánosítás, sok felnőtt képtelen elismerni hogy még ma is szeretne fiatal lenni 8nem testileg), de egyzserűbb emgmagyarázni, hogy bolondság volt amit fiatalon tett, mint elismerni, hogy az élete semmi a vágyaihoz képest.

2013. dec. 17. 03:23
 3/3 anonim ***** válasza:
40 éves vagyok és pontosan olyan gazdag az érzelmi életem, mint 15 évesen. Szerelmes is vagyok, csalódott is vagyok. A 15 éves lányommal szoktuk az élet nagy dolgait megbeszélni.
2013. dec. 18. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!