Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Felnőttek, Szerintetek hogyan...

Felnőttek, Szerintetek hogyan tudnék faluról bekoltozni nagyvárosba?

Figyelt kérdés
Nagyon videken lakom, nincs It semmi. Van munkahelyem, de a Szüleim nem tudnak támogatni. Be akarok jutni egy nagyobb városba. Az egyetlen út ha eljutok főiskolára es államon,nappali képzésre vesznek fel? Egyebkent számítógépes grafikus vagyok, de alig egy év tapasztalattal. Nem hiszem h fizetnének annyit egy nagyobb varosban, h alberletbe is elmehessek :S csak senkitől nem tudom ezeket megkérdezni... 22f
2013. nov. 20. 08:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Az első lépés mindig az, hogy keress egy munkahelyet.

Ha Budapesten sikerül munkát találnod, akkor utána már könnyebb albérletet keresni, és elkezdeni az új életet. Minden a munkától függ.

Ha van fix munka tudsz költözni. Ha nincs, akkor nem tudsz.

2013. nov. 20. 08:31
 2/4 anonim ***** válasza:
No ez nagyon aranyos. 22f kérdezi a "felnötteket". Kedves kérdezö! Szerinted te nem vagy felnött??????
2013. nov. 20. 09:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Lényegtelen hogy én mi vagyok,a nalam tapasztaltabbak véleménye erdekelne,hogy ok hogy jutottak el vidékről..
2013. nov. 20. 10:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ki tudnál fizetni egy albérletet Pesten, mert annyival többet is keresnél. Keress ott melót.
2013. nov. 20. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!