Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak barátnőszerzés reményében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak barátnőszerzés reményében elköltözni milliós nagyvárosba mennyire hülyeség?

Figyelt kérdés

Kisvárosban lakom, itt nem igazán vannak lehetőségeim 23 évesen. A korban hozzám való lányok szinte 100%-a foglalt. Így ott tartok, hogy még nem volt barátnőm.

Ezen kívül egy friss tanulmány szerint a huszonéves nők 80%-a foglalt.

Tehát, ha az itthoni viszonyokat nézem, akkor 1000 huszonéves lányból 200 egyedülálló. Abból a 200-ból - legyünk optimisták - 80-ban fog meg valami. Ebből a 80 lányból - legyünk optimisták - bejövök én is 30-nak. 1000 lányból maradt 30, és még csak a külsőségekről van szó. Menjünk tovább. Nálam a bagózás kizáró ok. Maradtak 20-an jó esetben. Ebből a 20-ból kb. 15-tel biztosan el tudok beszélgetni, mert vagyok olyan optimista, hogy elhiszem, hogy ilyen nagy százalékuk van elég művelt. 15-ből 5-7 lánnyal vannak közös céljaink és témáink. Nem leszek válogatós, elhívom mindet randizni. Egy része lemondja, a másik része meg az első randi után hagy faképnél, valaki meg nem is akar kapcsolatot, mert most szakítottak vele. Maradt 1-2 lány, akivel túléltünk egy személyes találkozót. Beleszeretünk egymásba? Megéri egy másik randit a dolog? Kötve hiszem, hogy mind ezt gondolná.

És még nem is én vagyok az egyetlen pasi a településen, hiszen a huszonéves férfiak 35%-a szingli.

2013. jún. 23. 15:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nagyvárosban meg mondjuk van 100 lány, aki marad a végére. És őértük is meg kell küzdenek, csak épp 5000 másik sráccal.
2013. jún. 23. 15:14
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem mindegy, hogy 1-ért kell küzdeni vagy van 100 lehetséges alternatíva.
2013. jún. 23. 15:15
 3/11 anonim ***** válasza:
A szerelem nem statisztikai alapon működik. Igen, egy hosszútávú kapcsolathoz ez mind kell, amit felsorolsz, de ez így olyan csupasz. Próbálkozz, járj el szórakozni a barátaiddal nagy városba.
2013. jún. 23. 15:16
 4/11 A kérdező kommentje:
Szerinted mit csinálok egész hétvégén? Nem ülök itthon egész nap.
2013. jún. 23. 15:17
 5/11 anonim ***** válasza:
Csak emiatt hülyeség lenne feljönnöd pestre. Itt sem lenne több sikered, és ezt nem rosszindulatból mondom.
2013. jún. 23. 15:32
 6/11 anonim ***** válasza:
Én pont azt tapasztaltam, hogy kisebb városban könnyebb ismerkedni, sokkal közvetlenebbek az emberek. Pesten élni sem leányálom. Ha itt kapsz munkát gyere. De a semmibe felköltözni, nincs értelme.
2013. jún. 23. 15:35
 7/11 anonim ***** válasza:
Jaaah, és ez a számításos baromság semmire nem jó. Pl miért ne lehetne olyan lánnyal ismerkedni, akinek épp van pasija? Lehet, hogy megfogja benned valami, és miattad lép ki a halódó kapcsolatából. Abból a 800 kapcsolatból 790 biztosan nem a nagy Ő-vel van.
2013. jún. 23. 15:36
 8/11 A kérdező kommentje:
#7: csúnya dolog, de csináltam már ilyet. 2 hónap szenvedés lett belőle. Teljesen összezavartam szerencsétlen lányt. Aztán maradt mégis a biztossal. Nem kívánom még egyszer ezt megismételni.
2013. jún. 23. 15:44
 9/11 kolosszus22 ***** válasza:

Csak az a nő foglalt amelyiken fekszenek! Tény, hogy sokan párkapcsolatban vannak, de elhiheted nekem, hogy a nagy részük nem azzal van akivel igazán szeretne.

26F

2013. jún. 26. 17:46
 10/11 kolosszus22 ***** válasza:
Még valami: hagyd a huszonéves nőket, ha ennyire nincs köztük egyedülálló. 23 vagy, egy 17-20 közötti lány is passzol hozzád korban. Én is kisvárosban lakom (kb. 10000 fős), de én mégis látok egy csomó single csajt a huszonévesek között.
2013. jún. 26. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!