Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan viselkednek a mai 14...

Hogyan viselkednek a mai 14 éves lányok?

Figyelt kérdés
kifejtenétek bővebben a viselkedés, öltözködés, és beszéd módjukat a mai 14 éves kislányoknak?
2014. jan. 20. 17:35
 1/1 anonim válasza:
Az öltözködés egyéniségtől változó szerintem.. mondjuk én a 13 határán vagyok, de azért remélem a véleményem számba vehető lesz. :) A legtöbben, vagyis azok, akik szeretik magukra hívni a figyelmet, kivágott felsők, cicanadrág, sok smink, festett haj satöbbi... Ez a jellemző, meg a direkt megjátszott hülyeség, rengeteg fiúbarát, "menő" társaság, persze a cigit már rég kipróbálták hát miért is ne? A beszéd mód... általában tele káromkodással, és úgy hívják fel magukra a figyelmet úgy kerülnek a középpontba, hogy másokat aláznak, akik vagy nem elég "szépek", vagy "egyéniségtelenek". Félreértés ne essék, én nem szeretek a középpontban lenni, és átlagos vagyok, csak én leginkább ezt figyeltem meg, de ez csak a "menőbb" réteg, vagyis ami/aki akar lenni a legtöbb lány. Btw: az a legmenőbb, ha a facebookon kinn van a "melled", agyon vagy retusálva, és több mint 50 like plusz komment üti meg a menőség minimumhatárát.
2014. jan. 20. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!