Szerinted hozzátartozik az alapműveltséghez, a rovásírás ismerete?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy ki, hogyan vélekedik erről a kérdésről.2014. márc. 24. 19:26
1/24 anonim válasza:
Szerintem nem.
Nem fontos az ismerete.
Ez olyan sokaknak, mint a kínai/japán tetoválás, jól néz ki, de nem tudják elolvasni.
Üdv:egy Jobbikos
2/24 anonim válasza:
Alapnak nem mondanám,lehet nélküle élni,de szerintem érdemes elsajátítani.Az biztos ,hogy ezzel is okosabb leszel.
3/24 anonim válasza:
Szerintem sem. Mindig az adott kor határozza meg, hogy mi tartozik az alapműveltséghez. Egykor az ógörög vagy a latin is hozzátartozott, ma nem.
4/24 anonim válasza:
Nem, de mindenképpen jó ha tudod ismered.
6/24 anonim válasza:
Rengeteg múzeumban lehet látni ismeretlen kultúrák leleteit kitudja hol mikor találunk fedezünk fel valami érdekességet.
Mátyás könyvtárában se tudjuk milyen kincseket hordtak szét ... Európa második legnagyobb gyűjteménye volt.
7/24 anonim válasza:
Nem. Főelg azért, mert amit ma rovásírásnak tartunk, annak szerintem nem sok köze van az eredeti rovásíráshoz.
8/24 anonim válasza:
EGyébként ha az alapműveltésghez tartozna, akkor a legtöbb ember ismerné. Ettől alapműveltésg az alapműveltség.
9/24 anonim válasza:
Rovásírás ismeretes számos ókori kultúránál. Etruszkoktól kezdve, a sztyeppei kultúrákig ... Mindenképpen érdemes vele foglalkozni hatalmas üres folt ez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!