Miért ilyen fene érzékenyek a jobbosok a helyesírásra?
úgy néz ki hogy a racionális érvek hianyában mindig lehet menekülni ahhoz hogy "lemaradt az ékezet, tehát nem vagy igazi magyar "
vagy mint jelen esetben, kisbetűvel irtál mindent
Nem csak a jobbosok. Itt nincs arc, általában név sem. Az írásból kell következtetni a kérdezőre, és egy hányadék, hibás írás ostoba, tanulatlan kérdezőt feltételez. Ilyennel pedig felesleges foglalkozni, úgyse érti az összefüggéseket, csak a betanult közhelyekkel dobálózik.
Persze, ha valaki az egyszerű elütésekbe köt bele, az magából csinál majmot, de a hibásan kiírt kérdések alatt csak hülyéskedni érdemes. Ugyanez igaz a válaszokra is: aki nem tud helyesen írni, azt nem lehet komolyan venni.
Meg bizony :)
De legalabb meg nem lettem "antimagyar". Az lehet hogy ezutan kovetkezik ?
Azért a "jobbosok" kategórián belül is különbséget kell tenni. A Fidesz-hűbéresek szoktak leginkább kiakadni a helyesíráson, mégpedig azért, mert az égvilágon semmi értelmes indok nincs a kormány hülyeségei mellett (meg lassan már értelmetlen sem, mivel nem kényszerülnek rá, hogy bármit is megindokoljanak). Így nekik marad a kötekedés a helyesíráson.
A Jobbik hívei nem rugóznak ennyit a témán, tekintve, hogy nagy részük funkcionális analfabéta és a "Jobbik", "zsidó", "multi", "globalizáció", illetve "magyar" szavakkal a gondolataik 90%-át ki lehet fejezni.
(legalábbis azok esetében, akik itt, az oldalon osztják az észt)
én leginkább azon szoktam nevetni, hogy ha valaki írja, hogy hű de helytelenül írt valaki valamit le, aztán az ő kétsoros irományában több a helyesírási hiba, mint a leszóltéban
és ha ezt megjegyzik, akkor is a többiek a bunkók, parasztok, hogy nem az ő oldalán állnak
Kérdező, szerintem pont az ellenkezője igaz a kérdésednek.
Én még nem találkoztam olyan jobbikossal, aki le tudott volna írni helyesen egy mondatot.
# 6
Bocs, fel akartalak pontozni, rosszra kattintottam. Úgy látszik, hogy én meg funkcionálisan vak vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!