Fekvőtámaszozni szoktam, és egy ideje érzékenyek a mellbimbóim. Mitől lehet? (24F)
Esetleg lehet, hogy megnyúlt a bőröd, de tél van, simán kaphatott hideget is.
Minek szarozod le a turmixot?
???????????
elárulok valamit ez kaja koncentrált élelmiszer,de vigyáz velem most toltam be fél kiló csirkét nagyon vad lettemD:D:D
Annyira megdöbbentően gyökér vagy. Miért kell elkezdeni okoskodni, ha segghülye vagy közben?!
Minden egyes szavaddal tovább mélyíted a magadnak ásott kis árkodat.
"A szar pedig csak egy gyűjtőfogalom nálam. Nem akartam kiírni hogy kreatin, szteroid meg a többi amit nem ismerek."
Látod, itt a gond. Hogy nem ismered, és akkor már szar. A gond az, hogy az emberek rettegnek attól, amit nem ismernek, beállítják gonosznak és ellenségesnek, közben meg semmi baj nincs vele.
Leszarom, hogy ismersz egy köcsögöt, aki nagyképű lett a poroktól, ha nem ez az általános. A fogyatékosok körében talán tényleg elterjedt tévhit, hogy ettől leszel izmos, de az már teljesen emberfüggő, hogy hogyan reagálod le a tápkiegek által keltett nagy hullámokat, amelyeket nagyrészt a média gerjeszt.
Tehát nem hülyeség sem a kreatin, sem a fehérjepor, csak helyén kell kezelni, és nem megőrülni tőle.
Amúgy bocs, hogy legyökereztelek, az így utólag visszaolvasva nem volt fer, kizárólag a tudatlanságod miatt.
Az álláspontomat viszont továbbra is tartom.
Nem eszel fehérjét meg kreatint, csak húst...
A húsban van mindkettőből, nem is kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!