Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mikortól tudnék biztonságosan...

Mikortól tudnék biztonságosan újra fekvőtámaszozni?

Figyelt kérdés
Az volt a problémám egy időben, hogy fekvőtámasz közben a bal oldali tricepszem, mintha szakadozott volna, szabályosan olyan érzés volt, mintha az izomrostok pattannának el folyamatosan. Közben rájöttem, hogy valószínűleg azért, mert akkoriban kevés folyadékot ittam (lehet más miatt is? Ha esetleg valakinek van ötlete). Kb. 4-5 napja rendszeresen iszok, legalább napi 2,5-3 liter, és az érdekelne, hogy az akkoriban kevés folyadék miatt sérült tricepszem ennyi idő alatt regenerálódott volna? Vagy mikor kezdhetem el újra a fekvőtámaszozást? El nem szakadt, nem is fájt, csak közben volt ez az érzés, csak nem merek azóta fekvőzni, nehogy megsérüljek.
2012. dec. 10. 18:35
 1/7 Awful11 ***** válasza:
Próbálj meg fekvőzni, de ha még mindig fáj akkor menj el orvoshoz.
2012. dec. 10. 19:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Tehát ha eddig a kevés folyadék miatt itt-ott szakadt egy kicsit az már begyógyult, azt nem fogom felsérteni?
2012. dec. 10. 19:40
 3/7 Awful11 ***** válasza:
Szerintem nem lesz bajod, de ha nem próbálod ki akkor sosem tudod meg. Vagy mielőtt kipróbálod menj el orvoshoz és vizsgáltasd meg a kezedet. Szerintem amúgy nem azért lett baja a tricepszednek mert nem ittál eleget, én sem iszok meg napi 1,5 liternél több folyadékot és mégsincs semmi bajom pedig rendszeresen járok konditerembe.
2012. dec. 10. 20:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor mi mástól lehet ilyen?
2012. dec. 10. 20:21
 5/7 Awful11 ***** válasza:
Szerintem nagyon túlerőltetted.Az miatt mert nem ittál meg napi 2-3 liter folyadékot szerintem ez nem lehet.
2012. dec. 10. 20:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Lehetséges valóban, hogy túl lett erőltetve, de egy, esetleg két hét után már biztonságosan lehet folytatni? Persze nyilván kevesebbel.
2012. dec. 10. 20:27
 7/7 Awful11 ***** válasza:
Szerintem lehet, de ha fáslival betekered akkor nem lesz semmi bajod, csak ne tekerd túl szorosra. Ha úgy megy és nem fáj akkor le is veheted. Ha még mindig fáj akkor mindenképp menj el orvoshoz.
2012. dec. 10. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!