Hogyan tanuljak meg fekvőtámaszozni?
Soha életemben nem csináltam egyetlen normálisat sem, soha nem tudtam megcsinálni. Most szeptemberben kezdem a gimit és elhatároztam, hogy igenis meg fogom tanulni megcsinálni, főleg, mert nem akarok égni tesin.
A kérdésem pedig, hogy hogyan kezdjek neki, súlyzózzak, vagy mi legyen?
Előre is köszi mindenválaszt!
14/L
mondjuk fekvőtámaszokkal?
amugy a súlyod miatt nem tudod megcsinálni ?
vagy miért?
a sulyzós ötleted felejtsd el fekvőtámasz tanulásnál.
Kezd női fekvőtámasszal. A térded legyen a földöd.
Ha jólmegy akkor álj neki a simának :)
/ha a fájdalommal nemtörődöm 120-at tudok egyhuzamban :) + simán mennek az egykezes fekvők is:)/
Köszi:)
Eddig lehet, hogy az volt a probléma, pár hónapja 74-5 kg voltam, most csak 68 (168cm vagyok), nem tudom.
Eddig csak diétáztam, így jutottam el idáig, mostanában elhatároztam, hogy sportolni is fogok. A fekvőtámasz meg úgy jött a képbe, hogy elég husisak a karjaim, és ha keverem a kellemest a hasznossal, vagyis megtanulok fekvőzni is, a suliban sem leszek béna.
heti 3-4 futás is jót tenne a diéta mellé :)
edzésnek pedig fekvőtámasz, gugolás, kitörés, hasizomgyakorlatok is mehetnek :)
a bal felső gyakorlatból csinálj meg egy héten 3x,3x50et egy hónapig,aztán ha megvagy,kérdezz megint-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!