Tényleg ennyire sötétek az emberek? Most ezért nácinak néznek?
0-ás hajam van. Nem azért, mert náci vagyok. Egyrészt csak baromi jól áll, másrészt nincs vele gond, és eléggé kopaszodom, de így nem látszik. Ám ma mentem az utcán, és láttam, hogy 2 cigány srác, és 1 csaj a buszról elkezd mutogatni rám, röhögnek, bemutattak. Leolvastam a szájukról a náci és kopasz szavakat.
És akkor elgondolkodtam. Vajon hány ember gondolhatja azt, hogy náci vagyok? Úgy, hogy a hajon kívül semmi más nem utal rá. Farmerba járok, normális cipőm van, nem bakancs. Na jó, fekete bőrkabátba járok, de az azért mégse bomberdzseki,vagy mit hordanak a nácik.
Azóta, ha néz valaki, megfordul a fejembe, hogy vajon azért bámul-e, mert azon gondolkodik, hogy "ez most náci?", vagy csak simán megnéz, mint ahogyan az emberek egymást szokták.
Ezért is vagyok kíváncsi, hogy ha ti megláttok egy kopaszt, akkor mennyire gondolkodtok, és ítélitek el, hogy "biztos náci"? Nem vagyok az, és nem is szeretnék annak tűnni.
Belegondolhatnál az ő helyükbe is.A cigányok nem igazán állnak műveltségből meg IQ-ból a toppon,annyit tudnak,hogy aki kopasz meg bőrkabátos,az "ellenség",meg "utál minket".Úgyhogy már ők is utáják az "ilyeneket".Ők nem fognak elkezdeni azon gondolkozni,hogy vajon tényleg náci-e vagy rosszulesik-e neki,hogyha lenácizom,miközbe nem is náci.Skinhead oszt jóvan.
Hogy tényleg skinheadnek nézel-e ki,azt most így nem fogjuk tudni megmondani,a bőrdzseki már elég "gyanús",még ha nincs is rajtad bakancs.
Egyébként meg amiért 2 cigány nácinak nézett,miért feltételezed az emberekről általánosságban,hogy sötétek?(a kérdésben) Igen,akiket láttál,azok szó szerint sötétek voltak,de attól még...
Hááát...én személy szerint biztos üdvözöltem volna őket Hitleresen:D:D
Márcsak azért is:D
Egyébként én ha meglátok egy kopasz embert egyáltalán nem jut eszembe róla hogy náci...
:)
Azért általánosítanak,mert alig van pozitív példa...ésmert általában a cigányok ki is provokálják a negatív kritikákat,támadásokat:)
EnnyiXD
Ugyhogy nem kell itt az egyenlőségről szónokolniXD
Mindenki a saját hazájában legyen egyenlő,a cigányok meg a föld színével:D:D:D
Normális embernek nem ez fordul meg az eszében. Úgyhogy az ilyen elcsökevényesedett agyúakkal nem kell foglalkozni.
Meg egyébként nácik sincsenek már.
"a bőrdzseki már elég "gyanús",még ha nincs is rajtad bakancs"
Hát ja, a bőrdzsekit a náczik találták fel krisztus előtt 5000-ben. Istenem, fáradj ki a tajgetoszra, hogy lehet egy ilyen mondatot leírni? Nincs agyad, sosem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!