Hogy jött divatba ez a vámpírőrület a fiataloknál? Csak szerintem butaság?
Mármint, mi ez, hogy vámpír? Összekevertek egy fura legendát egy nyálas tinisztorival jó "pasikkal, csajokkal" stb és máris menő, mindenki vámpír akar lenni? olyan ez mint valami tömeges elmebetegség.
Ha a készítő mondjuk nem vámpírokkal, hanem mumusokkal, vagy trollokkal forgatta volna le ugyanezt, vagy esetleg világító vaddisznókkal, akkor most az lenne divatban?
Vagy egyszerűen csak a goth kultúra kiegészítése?
Mármint, értem én... ez van de ember:
VÁMPÍR??? normális?
Mi olyan baromi klassz egy vámpírban? Kiszívja az ember vérét a szemfogaival.
Ebből hogy a jó életbe lett tininyáladzás? NEM ÉRTEM!
Nemcsak nyálas vámpír létezik.
Nézd csak meg Anne Rice vámpírkrónikáit, vagy pl. a vámpíros játékokat, a komolyakat, nem a tiniket.
Amikor én zöldfülű voltam, akkor a Buffy ment, amiben jól kinyírták a szörnyeket meg vámpírokat és nagyon szerettük. Meg a Sabrina a tini boszorkány is népszerű volt. Mindig vonzó a fiataloknak ez a misztikus körítés egy sztorira, ami érthető is mert kalandos és nem mindennapi. Hogy most ennyien lovagolják meg ugyanazt a témát, az inkább a felturbózott fogyasztói társadalom hibája, nem kifejezetten a fiataloké. Egy-két embernek bejött, és utána mindenki ugyanazt a sikert és pénzt akarja, szóval másolják. Igen, valószínűleg ha a legelső kasszasikerben világító vaddisznó lett volna, akkor most az lenne csillogó vámpír helyett.
Goth kultúráról meg a vámpírrajongó fiatalok nagy részének fogalma sincs, szóval azt az elméletet én parkolópályára tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!