Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit jelent ez a szó a fiatalok...

Mit jelent ez a szó a fiataloknál?

Figyelt kérdés
Mit jelent az, hogy alapozni? "Suli előtt megyünk alapozni."
2010. dec. 9. 22:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
mennek azt a közeli kocsmában bedobnak egy felest suli előtt
2010. dec. 9. 22:02
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Alapozni suli előtt? Am sztem kocsmába menni suli előtt, v meginni valamit...
2010. dec. 9. 22:02
 3/5 anonim ***** válasza:
68%
mennyit változott a világ... annak idején merte volna valaki ezt megtenni... elég csúnya világ lesz itt, ha ennyire elkanászodnak a fiataok. 70%-a nevelhetetlen a pedagósusok számára. Megütnijük nem szabad, ha kiabálnak, akkor a diák már fenyegetőzik.
2010. dec. 9. 22:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy azt hallottad, hogy suli előtt, és nem azt, hogy buli előtt???

Azért mondják alapozásnak, mert "megalapozzák" a társaság kedélyállapotát az este/éjszaka hátralévő részére... (azért csinálják/juk, mert hogy magában a buliban, hacsak nem házibuli, általában irtó drága minden szeszes ital, sokkal barátságosabb dolog boltban megvenni és aztán mondjuk egy barátnál elfogyasztani).

Aztán lehet tényleg, hogy ma már van, aki iskola előtt is ilyet művel, én már semmiben sem vagyok biztos, pedig annyira nem is érzem magam ősöregnek, de néha mégis...

25 L

2010. dec. 10. 00:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Suli előtt is szokták egyesek.

Középiskolában pl. a suli mellett volt egy kocsma, oda jártak egyesek suli előtt, vagy utána. A tanítás utáni látogatáskor pedig együtt valamelyik iszákosabb tanárral!

Én az első padban néha alkoholmérgezést kaptam a tanár leheletétől. Egyébként ezek a tanárok jó fejek voltak és jól is tanítottak, szóval azért nem árultuk be őket.

2010. dec. 10. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!