Honnan jön ez a magyar lányok a legszebbek?
mert az egy dolog hogy magyarok mondják..gondolom minden országban ugyan ezt mondják a lányaikra, nem?
éltem norvégiában, és szerintrem ott sokkal szebbek, de nem beszéljünk a latin amerikai nőkről, ők a legszebbek, én szerintem...
Szóval akkor ez egy olyan amit mindenki mond a saját országáról?
vagy van valami a háttérben, amiért ezt állíthatják?
Első te miről beszélsz!????
Tisztaságmániások a magyar nők?????
Hát maradjunk annyiban, h szimplán tiszták, de ezt is erős jóindulattal.
A kérdésre egyenként nem tudom a választ, de el nem tudom képzelni, h egy külföldi elmenne szótlanul aaz általad említett latin meg svéd nők mellett.
Szerintem udvariasságból meg azért csak van valami alapja!
szerintem is a latinok (bár én beleértem az olaszokat, meg a legtöbb európait is), a legszebbek, és a kelet európaiak is
a magyar nők... hát nem tudom
Az angol nőktől, ments meg uram, minket! :DDD
A franciák, bár végülis a nyelvük a latinból van, nem tudom, mennyire számítanak annak, de náluk már ez a germán-angloszász beütés is van... ennek ellenére nem rosszak, de sajátos, felismerhető jellegzetességeik vannak...
Persze mindenhol vannak szépek, és kevésbé szépek. De nekem azért tetszenek, akik tetszenek, és azért ez általánoságban a vélemény (vagy legalábbis sokaknál), mert a kerek formák, arcformák, a nőknél előnyösebbek, nem kell körfejűnek lennie, csak ezt nőiesebbnek, és szebbnek találják
a magyar nők, mint amúgy mi férfiak is, kevertebbek, mert itt voltak németek, szlávok, akkor innen a közeli ázsia területéről is jöttek őseink (meg ugye az ősmagyarok is, de hogy belőlük mennyi található bennünk, az állítólag már elenyésző...)
a szépségverseny is egy külön téma
azoknál látsz sokkal szebbeket az utcán szembejönni veled, ez is attól függ, ki megy el oda egyáltalán
mindenhol annak szépek, csúnyák, de vanna kolyan jellegzetességek, amik miatt bizonyos országok lányai, amiket már korábban felsoroltunk, szebbek, mint másokéi, általánosságban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!