Tényleg a magyar nők a legszebbek?
Figyelt kérdés
Sokszor mondják (de hallottam már , hogy a franciák..).Van valami felmérés?2009. aug. 3. 18:23
1/18 anonim válasza:
juj
és még amagyar srácok milyen gyönyörűek ......
2/18 anonim válasza:
IGEEEEEN!!!
Szem kell ide, nem felmérés!
3/18 anonim válasza:
Hát nem.Mert ha a magyar nők lennének a legszebbek akkor folyton mi nyernénk a szépség versenyeket.A magyar nők nem szépek,ezt csak a paraszt magyar találta ki.
4/18 anonim válasza:
Hát nem azért, de szerintem a szépség versenyeket nem a legszebb nők szokták megnyerni!!!!!Mondjuk ez teljesen szubjektív
6/18 anonim válasza:
Szerintem ezt sok országban mondják,h ott a legszebbek a nők.Ez csak egy szleng.
8/18 anonim válasza:
19.09. Nem szleng, hanem szlogen!
A magyar Nők a legszebbek!
9/18 anonim válasza:
szerintem is a japának nagyon szépek
+ szépségversenyeket ha nézek,pl.olyan egész világ-osat,akkor a szerintem legszebbek közé nem sorolnám be a magyarokat.Legalábbis eddig mindig voltak szebbek
pl.egyszer volt Venezuela.ő valami gyönyörűség volt
10/18 anonim válasza:
Sztem nagy a kontraszt, vannak nagyon szépek de vannak nagyon csúnyák is. de semmiképpen nem mi vagyunk a világ leszebb női. az olasz, spanyol lányok sokkal szebbek sztem.
egy lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!