Miért hiszi el sok magyar komolyan azt a nyilvánvalóan téves állítást, hogy a magyar nők a legszebbek a világon?
szerintem szépek vagyunk :)
egyébként meg ízlések és pofonok- szokták mondani :)
én örülök, hogy szépnek tartják a magyar lányokat, nőket. nincs ebben semmi rossz.
tényleg szépek a magyar nők!!oké, nem a legszebbek, meg ez ízlés dolga, de én már láttam jó pár nőt más nemzetből, így mondom hogy szépek a magyarok.
Persze nem feltétlen azok, akiket a szépségkirálynő választáson választanak, hanem azok akik az utcán rohangálnak.Én mai napig nem értem hová tette a zsűri a szemét, mikor Serült Orsit megválasztották!nem akarok bunkó lenni,de szerintem nála vannak 10szor szebb lányok.Mondjuk az is igaz, hogy azok nem jelentkeznek versenyre:)
Szóval szerintem nem biztos hogy a legszebbek, de mindenképp az élbolyba tartoznak, tartozunk:)
Mivel a szépség egy eléggé szubjektív fogalom, ezért szerintem az is ugyanakkora hülyeség, hogy "nyilvánvalóan téves állításnak" titulálod ezt a közfelfogást, mintha ez egy matematikai állítás lenne. A szépség egy körülbelüli, külsőre vonatkozó idea.
Persze, hogy mindenhol vannak szépek, csúnyák, itt a kérdés az, hogy mondjuk 100 nőből mennyi az, amelyik kifejezetten szépnek mondható, megfelel a szépségről alkotott ideának.
Amúgy szerintem magyar nőknél sokkal magasabb a szépnek mondhatók aránya, mint sok más nemzetnél.
Pl. a franciák, angolok között sokkal több a kifejezetten csúnya ember, férfi is, nő is. Barátnől élt írországban, azt mondta, hogy az ír pasik is nagyon csúnyák. Ezek persze csak benyomások.
A másik meg az, hogy ez neked mégis miért is fáj????? Hát hadd mondják! Van elég baja ennek az országnak, hát már ennyi örömünk se legyen?????? :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!