Miért hiszi el sok magyar komolyan azt a nyilvánvalóan téves állítást, hogy a magyar nők a legszebbek a világon?
Én jártam már külföldön (sokakhoz hasonlóan), tehát van összehasonlítási alapom. És ha 100 magyar, 100 francia, 100 angol nőt veszünk példaként, illetve veszünk 100 vegyes nemzetiségű férfit, arányaiban mérve a legtöbb szép nő a magyarok közül fog kikerülni. Ennek állítólag genetikai okai vannak. E szerint a feltételezés szerint, a magyar lányok amiatt szépek, mert sok vér keveredik bennük, egyes állítások szerint M.o. a környékünk olvasztótégelye.
Egyébkén ez az állítás erős túlzással világszinten ismert, a gulyás mellett a szép lányokról híresek a magyarok. :)
jót tett sokaknak a mára már alig észrevehető cigány vére, lsd modelleink...
Nézd meg az anyját, alkalmazd a lányát?
"Saját tudományos vizsgálataim szerint a magyar nőknek kb. 8-12 %-a szép."
Neked zárt osztályon volna a helyed. Mi az hogy tudományos vizsgálat? Nem fogod fel a miniatűr agyaddal hogy a szépség relatív és nem lehet tudományosan nézni? Szeinted 8-10% szép, szerintem meg 80-90%, akkor most mivan, bevonják az érettségimet emiatt? Idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!