Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Miért hiszi el sok magyar...

Miért hiszi el sok magyar komolyan azt a nyilvánvalóan téves állítást, hogy a magyar nők a legszebbek a világon?

Figyelt kérdés
Semmi gond azzal, hogy valaki a sajátjait kedveli (ennek alapvető oka a megszokás), de hogyan hihetik el felnőtt emberek, hogy ez valóban egy világraszóló igazság? Ennyire buták lenne az átlagmagyar?
2010. febr. 15. 15:14
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
81%

1. Az ilyet nem lehet tudományosan vizsgálni mert ez ízlés kérdése

2. Ha ilyen nagy tudós lennél, akinek az eredményeit komolyan veszik, akkor nem itt a gyakorin agitálnál

Egyszóval ratyi vagy

2010. febr. 15. 19:41
 22/38 A kérdező kommentje:

"Ha ilyen nagy tudós lennél, akinek az eredményeit komolyan veszik, akkor nem itt a gyakorin agitálnál"

itt pihenem ki nobel-díjra készült műveim írásának a fáradtságát...

2010. febr. 15. 19:48
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
és arról írtál, hogy neked melyik ország női tetszenek a legjobban :D lol, tényleg nobel-díj gyanús... nekem meg a japán csajok jönnek be a legjobban, ehhez mit szólsz?
2010. febr. 15. 20:00
 24/38 anonim ***** válasza:
54%
bocsáss meg mester. de nincs egy kicsit későn ilyenkor már neked? anyu mérges lesz hogy még mindig ébren vagy...
2010. febr. 15. 20:04
 25/38 anonim ***** válasza:
69%

ma 18:30

Hülyeségeket beszélsz. Nem végezhettél ilyen kutatást, mert a szépséget nem lehet mérni. Legfeljebb a saját ízlésedről nyilatkozhatsz, az meg a te magánügyed.

Persze bizonyos mértékű konszenzus azért létezik. Pl. valószínűleg mindenki egyetért abban, hogy az orosz nők klasszisokkal szebbek a görögöknél (a görög nők a legrondábbak között vannak).

2010. febr. 15. 22:59
 26/38 anonim ***** válasza:
74%

Haha,szerinted a románok között több a szép nő ,mint nálunk?Ott van a legtöbb ronda nő a környéken!Nálunk a nők kb 70% szép(persze ezenbelül vannak csinosak,gyönyörűek,szépek).

Nem kevés egy kicsit a 8-12 %?Attól ,hogy nekem nem esetem egy csaj,még lehet szép.Szerintem a magyar lányok a legszebbbek,pedig sok helyen jártam külföldön.

2010. febr. 16. 12:10
 27/38 anonim ***** válasza:
73%

az, hogy valaki megnéz X számú nőt egy országon belül és eldönti, hogy ott a nők Y%-a szép, az nem tudomány, hanem magánvélemény.

A szépséget és a tudományt én akkor említeném egy lapon, ha arról beszélnék, hogy például milyen anyagokat tesznek az arckrémekbe, vagy milyen újításai vannak a plasztikai sebészetnek stb. Így már tudomány és az így végzett mérések, kutatások már tudományos eredmények.

(azt már csak zárójelben merem megjegyezni, hogy miközben olvastam a kérdezőt,akaratlanul is az jutott eszembe, vajon nem azért ,,haragszik" a magyar nőkre, mert sokszor elutasították őt vagy ha esetleg nő a kérdező-mert ez nem derül ki egyértelműen- akkor lehet, hogy csúnya..) :)

2010. febr. 16. 12:36
 28/38 A kérdező kommentje:

"miközben olvastam a kérdezőt,akaratlanul is az jutott eszembe, vajon nem azért ,,haragszik" a magyar nőkre, mert sokszor elutasították őt"

nem érint az ügy, feleségem nem magyar...

2010. febr. 16. 12:38
 29/38 anonim ***** válasza:
68%

"Én jártam már külföldön (sokakhoz hasonlóan), tehát van összehasonlítási alapom. És ha 100 magyar, 100 francia, 100 angol nőt veszünk példaként, illetve veszünk 100 vegyes nemzetiségű férfit, arányaiban mérve a legtöbb szép nő a magyarok közül fog kikerülni"

Mért nem inkább a brazilokat meg a lengyeleket vetted alapul? Ott már nem lenne ilyen egyértelmű.

2010. febr. 16. 22:45
 30/38 anonim ***** válasza:
58%

"Nálunk a nők kb 70% szép(persze ezenbelül vannak csinosak,gyönyörűek,szépek).

Nem kevés egy kicsit a 8-12 %?"

Nem sok kicsit az a 70%? Azért ha 10 nő jön velem szemben az utcán, az biztos, hogy nincs 7, aki szép belőle. Igaz, a szépség relatív, de akkor is....

És a tudományos felmérést aki támadja, nos, igaz, hogy nem tudományos, hanem csak saját vélemény, de azért az embernek van szeme...aki tényleg randa, azt 10-ből 10 ember randának fogja tartani, lehet, hogy 100-ból már csak 99, de az azért eléggé mérhető.

2010. febr. 16. 22:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!