Miért hiszi el sok magyar komolyan azt a nyilvánvalóan téves állítást, hogy a magyar nők a legszebbek a világon?
1. Az ilyet nem lehet tudományosan vizsgálni mert ez ízlés kérdése
2. Ha ilyen nagy tudós lennél, akinek az eredményeit komolyan veszik, akkor nem itt a gyakorin agitálnál
Egyszóval ratyi vagy
"Ha ilyen nagy tudós lennél, akinek az eredményeit komolyan veszik, akkor nem itt a gyakorin agitálnál"
itt pihenem ki nobel-díjra készült műveim írásának a fáradtságát...
ma 18:30
Hülyeségeket beszélsz. Nem végezhettél ilyen kutatást, mert a szépséget nem lehet mérni. Legfeljebb a saját ízlésedről nyilatkozhatsz, az meg a te magánügyed.
Persze bizonyos mértékű konszenzus azért létezik. Pl. valószínűleg mindenki egyetért abban, hogy az orosz nők klasszisokkal szebbek a görögöknél (a görög nők a legrondábbak között vannak).
Haha,szerinted a románok között több a szép nő ,mint nálunk?Ott van a legtöbb ronda nő a környéken!Nálunk a nők kb 70% szép(persze ezenbelül vannak csinosak,gyönyörűek,szépek).
Nem kevés egy kicsit a 8-12 %?Attól ,hogy nekem nem esetem egy csaj,még lehet szép.Szerintem a magyar lányok a legszebbbek,pedig sok helyen jártam külföldön.
az, hogy valaki megnéz X számú nőt egy országon belül és eldönti, hogy ott a nők Y%-a szép, az nem tudomány, hanem magánvélemény.
A szépséget és a tudományt én akkor említeném egy lapon, ha arról beszélnék, hogy például milyen anyagokat tesznek az arckrémekbe, vagy milyen újításai vannak a plasztikai sebészetnek stb. Így már tudomány és az így végzett mérések, kutatások már tudományos eredmények.
(azt már csak zárójelben merem megjegyezni, hogy miközben olvastam a kérdezőt,akaratlanul is az jutott eszembe, vajon nem azért ,,haragszik" a magyar nőkre, mert sokszor elutasították őt vagy ha esetleg nő a kérdező-mert ez nem derül ki egyértelműen- akkor lehet, hogy csúnya..) :)
"miközben olvastam a kérdezőt,akaratlanul is az jutott eszembe, vajon nem azért ,,haragszik" a magyar nőkre, mert sokszor elutasították őt"
nem érint az ügy, feleségem nem magyar...
"Én jártam már külföldön (sokakhoz hasonlóan), tehát van összehasonlítási alapom. És ha 100 magyar, 100 francia, 100 angol nőt veszünk példaként, illetve veszünk 100 vegyes nemzetiségű férfit, arányaiban mérve a legtöbb szép nő a magyarok közül fog kikerülni"
Mért nem inkább a brazilokat meg a lengyeleket vetted alapul? Ott már nem lenne ilyen egyértelmű.
"Nálunk a nők kb 70% szép(persze ezenbelül vannak csinosak,gyönyörűek,szépek).
Nem kevés egy kicsit a 8-12 %?"
Nem sok kicsit az a 70%? Azért ha 10 nő jön velem szemben az utcán, az biztos, hogy nincs 7, aki szép belőle. Igaz, a szépség relatív, de akkor is....
És a tudományos felmérést aki támadja, nos, igaz, hogy nem tudományos, hanem csak saját vélemény, de azért az embernek van szeme...aki tényleg randa, azt 10-ből 10 ember randának fogja tartani, lehet, hogy 100-ból már csak 99, de az azért eléggé mérhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!