Miért lennének a magyar lányok a "legszebbek"?
Szerintem a világon mindenhol vannak szép, és kevésbé szép nők, nincs olyan ország, hogy a "világ legrondább női, a világ legszebb női" ott-itt élnek...
Ide jönnek a külföldi stárok, persze, hogy nem mondhatja azt, hogy: "Hát a francia nők szebbek mint a magyar nők..." Mert még megköveznék. ÉS
Annyi magyart hallok ezzel dicsekedni.
De mégis mire fel?
Ki találta ki ezt? Mintha Franciaországban,. vagy japánban ocsmány rondák lennének a nők, úgy mondják a magyarok, hogy "A LEGszebb nők"
Ki csinált közvélemény kutatást az ország férfijaival, és mikor?
Szerintem annyira pesszimisták a Magyarok, hogy valamit ki kell találni, hogy jöjjenek ide a külföldiek.
A VILÁG*
ország férfijaival,
Nem tudom, öcsém Németo-ban dolgozik szakácsként, azt mondja sose venne egy német nőt feleségül. Azt mondja, hogy rondák.
Lehet, hogy idegennek tűnnek és ezért nem látja őket potenciális feleségjelöltnek...:) Meg lehet, hogy más náluk a szépségideál, mint nálunk.
Hát pedig én külföldiektől is sokszor hallottam már, hogy a magyar lányok így meg úgy milyen szépek. És nem úgy, hogy nekem mondták így konkrétan bele az arcba, szóval nem nekem akartak vele puncsolni.
Amúgy valószínűleg azért alakulhatott ez ki, mert Magyarországon nagyon sokféle típusú nővel lehet találkozni, szinte mindenki találkozhat a zsánerének megfelelő csajjal. Genetikailag elég kevertek vagyunk ugyebár. Míg ugye sok országnak megvan a maga "embertípusa" és nőtípusa is ezáltal, addig nem nagyon lehet azt mondani, hogy a TIPIKUS magyar nő így vagy úgy néz ki.
Szóval azt, hogy a magyar nők a legszebbek (bár ez így persze kicsit túlzás), nem a magyarok találták ki elsősorban, hanem a külföldiek, akik idelátogattak. Más kérdés, hogy a magyarok meg előszeretettel terjesztik is ezt, ami mondjuk érthető is :)
ízlés kérdése.
nekem egy orosz ismerősöm mondta, miután itt járt néhéányszor, hogy eléggé csúnyácskák itt a lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!