Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Magyarországon fogsz megöregedni?

Magyarországon fogsz megöregedni?

Figyelt kérdés
Vagy máshol képzeled el a jővődet.
2009. dec. 9. 12:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
52%
nincs pénzem elmenni, akármennyire is szeretnék, de ha itt fogok megördegedni, akkor megölöm magam.
2009. dec. 9. 14:36
 12/24 anonim ***** válasza:
63%
Hamarosan a magyar lakossag szama 10 millio ala fog csokkeni, ami igencsak elkeserito... igy nem szandekozom elmenni innen hosszabbtavra, söt arra buzditok mindenkit h maradjon, hiszen csakugy lesz jobb a közhangulat és az emberek mentalitása, h teszunk is erte!
2009. dec. 9. 14:56
 13/24 anonim ***** válasza:
25%
én nemfogom feláldozni magam ezért az országért. nem érdemli meg. és őszintén lesz@rom h csökken a népesség. az ország magának köszönheti. itt aztán igyekezhetsz bárhogyan tenni a közhangulatért, vannak nyomósabb okok amik befolyásolják, és ahhoz te nagyon kevés vagy h tenni tudj érte.
2009. dec. 9. 15:09
 14/24 anonim ***** válasza:
82%

Mire elérem nyugdíjkorhatárt (még kb. 40 év), addigra már az a szó hogy nyugdíj, nem is fog létezni.

Magyarországon egyre többen és többen lesznek azok, akiket el kell tartani. (rokkantnyugdíjasok, segélyesek...stb)

A dolgozó ember meg belepusztul a munkába, míg az ország fele csak lógatja a lábát.

És mondom, egyre többen lesznek a láblógatósok, mivel a mostani helyzet nekik kedvez.

A dolgozo embereket meg addig huzkodja még az állam, míg semmi nem marad náluk.

A fizetésünk fele így is elveszi az állam, ami marad, abból meg vegyük meg még az adóval terhelt termékeket...stb.

Nem baj, majd egyszer összedől ez a rendszer, de remélem akkor már rég nem leszek itt.

2009. dec. 9. 15:48
 15/24 anonim ***** válasza:
75%
"Béreljünk" miniszterelnököt külföldről! Hátha ilyen magas szinten többet ér, mint egy csapatkapitány... :D
2009. dec. 9. 16:07
 16/24 anonim ***** válasza:

Én elmegyek. Most 15 vagyok. 8 éves korom óta akarok az USA-ba költözni. És meg is fogom tenni.

Infóra járok egy év angol előkészítővel. remélem sikerül :DD

2009. dec. 9. 18:09
 17/24 anonim ***** válasza:
Az tuti, hogy nem.
2009. dec. 9. 18:26
 18/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2009. dec. 9. 19:15
 19/24 anonim ***** válasza:
Tartozom ennyivel a hazámnak.
2009. dec. 9. 20:35
 20/24 anonim ***** válasza:

magyaroroszágon az én generációm már örülni fog,hogyha lesz 1-2 nyugdíjas éve...nemhogy öregkor :( a 65 éves ápoló nénike majd remegő kézzel fogja bekötni az infúziót, vagy épp ki fog remegni az eladó kezéből a visszajáró...nem tudom,hogy képzelik ezt az egészet a nagyokosok

mellesleg igen, ezt tervezem, de ha így megy tovább és az állam hibájából nem tudok majd családot alapítani, el fogom hagyni az országot (remélem idáig nem jutunk el)...

20/L

2009. dec. 9. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!