El tudod képzelni, hogy Magyarországon éld le az életed?
Aha. Meg azt is, hogy külföldön.
Jelenleg talán kicsit jobban vonz a külföld, amíg "megszedem magam", hogy hazaérve jobb életkörülményeim lehessenek.
Ilyen vezetés mellett? NEM! Ha az ország olyanok kezébe kerül, akiknek nem legfőbb célja a saját zsebük megtömése, lopás és a semmire épült személyi kultusz, miközben aláaknázza az országot, talán. De, ha Orsóska koncepciós pereket indít a korábbi kormány tagjai ellen, a következőnek ellene kell indítania, mivel lesz rá oka!
OFF
Amúgy a kulcsszavak rossz helyre mentek :)
El. De nem hibbantam teljesen meg. Most fogok diplomázni és szeretnék a szakmámban dolgozni. Magyarországon erre csak közalkalmazottként lenne módon, 79 ezerért. Az USÁ-ba tervezek menni, ott kb. 3 ezret keresnék, de dollárban. Az alap életszínvonalat, amit igénylek, kb. 100 ezer forintból lehet itthon megoldani, kinn kb. 1000 dollárból. Ergo Magyarországon még plusz munkát kellene vállaljak, míg külföldön a fizetésem nagyját meg tudnám takarítani.
Sajnálom, én szeretem a hazám, de nem vagyok hajlandó beszállni abba a játszmába, ami most itt folyik. Nincs lelkiismeret-furdalásom, én megtettem, amit demokratikus keretek között megtehettem. Tanultam, dolgoztam, adóztam, amikor kellett. Szavaztam, amikor szavazni kellett. Tüntettem, amikor tüntetni kellett.
De már nem látok más megoldást, innen menekülni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!