Hülyének tartod azokat a magyarokat akik Magyarországon maradnak és szenvednek az éhbérért és 0 gyermeket mernek vállalni mert még munkát se találnak?
Figyelt kérdés
2011. nov. 10. 19:36
3/48 anonim válasza:
Egyáltalán nem, valaki nem teheti meg azt hogy ki megy külföldre dolgozni vagy élni, még én sem tehetem azt meg, igaz fiatal vagyok még, de kevés már ott kint is a munka, illetve egy ismerősömnek is haza kellett jönnie mert közölték vele hogy ennyi volt a dolog. És itthon dolgozik és csak fele annyit keres mint régen kint. Sajnos ez van.
4/48 anonim válasza:
Nem. Minap láttam egy műsort a spektrumon,ahol a pasas olyan borzasztó szegénységben élt a családjával,hogy a szemétdombon tömegverekedett egy lábasért. Azzal szerzett némi plusz pénzt,hogy kibuherált villanyvezetéket égetett,hogy leolvadjon róla a műanyag és eladja a rezet.Hát,ott aztán nincs szociális háló.ami azért kihúzhat a xarból. Igencsak átértékeltem a helyzetünket.
5/48 anonim válasza:
Sajnálom őket, mert vagy idősebbek, vagy nem beszélnek idegen nyelvet, vagy félnek egy másik országban újra kezdeni. Szóval tele vannak félelemmel, gátlással. Kicsit több önbizalommal akáútra is kelhetnének.
6/48 anonim válasza:
Az, hogy nem beszélnek nyelveket szerintem eléggé a saját hibájuk. Véleményem szerint mindenki a saját szerencséjének kovácsa, annyi pénze mindenkinek van, hogy megvegyen egy 8000 Ft-os buszjegyet Londonba, és kifizessen ott egy szobát pár hónapig. Ha ezek után nekem valaki azt mondja, azért nem megy ki, mert nincs pénze, kiröhögöm.
7/48 A kérdező kommentje:
Linkelnél nekem 8000 forintos buszjegy árat Londonba. Olcsó szoba bérlés is érdekelne. Köszönöm szépen.
2011. nov. 10. 19:55
8/48 anonim válasza:
utolsó előtti, de tiszta hülye vagy. 80000 forintot buszjegy Londonba? pár hónapig szobára mindenkinek van pénze? el vagy te tévedve. a világ egyik legdrágább városáról beszélünk!
10/48 anonim válasza:
Oké, bocsi, tévedtem. 8000-ből akkor úszod meg, ha valaha vissza is akarsz jönni. Egyébként 9900 Ft volánbusszal, akár két hét múlva. A szoba meg attól függ, mennyire vagy igényes. Van kint rokonom, heti 35 fontért lakik egy szobában. Nem vagyok teljesen hülye, elhihetitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!