Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hülyének tartod azokat a...

Hülyének tartod azokat a magyarokat akik Magyarországon maradnak és szenvednek az éhbérért és 0 gyermeket mernek vállalni mert még munkát se találnak?

Figyelt kérdés
2011. nov. 10. 19:36
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
Én sem hagynám itt szívesen Magyarországot, de ha lenne egy jó munka kint, lehet hogy mennék (nem örökre).
2011. nov. 14. 20:27
 32/48 anonim válasza:
60%

Én ha megtehetném vissza sem néznék. Én sztem szégyen lett ez az ország, a környező országok mind lenéznek bennünket... (ez nem a mi hibánk).

Hülyének nem tartom azokat akik maradnak, nem mindenkinek van lehetősége kereket oldani,de ilyen szentimentális dolgok miatt maradni, mint a Szózat, azt butaságnak tartom,mégpedig azért,mert a Szózat és a többi efféle iromány, mára már elvesztette a tartalmát, már az emberek nem veszik "szentírásnak", már nem ezek alapján élünk.

Én mondjuk nem maradnék Európában...

2011. nov. 24. 15:52
 33/48 anonim ***** válasza:

Nem, 3 év külföldre ingázás után örülök, hogy itthon lehetek és nem egy idegen országban kell lennem.

Kérdező te még egy napot nem dolgoztál külföldön.

2012. jan. 1. 17:23
 34/48 anonim ***** válasza:
71%
Jah és ahogy írta valaki Angliában sincs már kánaán. Ugyan ezeket hallom a kint lévő ismerőseimtől. London az elmúlt pár év alatt úgy megdrágult, hogy az 1000 Fontos fizetésből már alig tudsz félretenni pedig többedmagaddal csak egy szobát bérelsz.
2012. jan. 1. 17:26
 35/48 anonim ***** válasza:
71%
1000 fontos fizetés nagyon nem sok. az kb. 7-8 fontos órabér. Londonon kívül se számít valami magasnak.
2012. jan. 1. 19:38
 36/48 anonim ***** válasza:
73%
Én is ki akarok menni.
2012. jan. 1. 20:48
 37/48 anonim ***** válasza:
71%
Egy barátom szintén kint van Angliában, túlórák nélkül nem nagyon tud félretenni. Brutális árak vannak, és az még csak nem is London.
2012. jan. 1. 23:36
 38/48 anonim ***** válasza:
100%
Voltam kint nyáron Londonban. Brutális árak vannak? Hol? A tömegközlekedés és a lakbér valóban magas, de ennyi. Az élelmiszerek ugyanolyan árszínvonalon vannak, ha nem olcsóbbak. Ja, ha valaki spórolni akar, ne vegyen cigit és piát, ennyi a megoldás.
2012. jan. 7. 21:05
 39/48 anonim ***** válasza:

Hoppá! A kérdésből magamra ismertem!

Igen, teljesen hülyének tartom magam. Nem viccelek, tényleg így gondolom.

Sajnálom, hogy diploma után nem mentem el egyedül külföldre mosogatást vállalni. Legalább profin beszélnék valami idegen nyelvet.

Arra számítottam, hogy ha nem is magas fizuért, de fogok tudni dolgozni mindig. Ehelyett az elmúlt tíz évben többet voltam munkanélküli, mint amennyit dolgoztam. És nem lustaságból, hanem mert nincs hosszútávú munka protekció nélkül.

Gyerek? Hány éves korban lehet még szülni? A saját gyerek lehet már álomkategória számomra.

2012. jan. 8. 10:22
 40/48 zozi1111 ***** válasza:

Nem tartom hülyének. Szerintem az a hülye aki kimegy. Én nem akartam kimenni soha. Inkább kiköltöztem a városból és megpróbálok önellátásra berendezkedni. Akár hova mész, mindig bevándorló maradsz. Lassan a bevándorlókat kilökik mindenhonnan, vagy maguk mennek el.

Megpróbálok valami ilyet létrehozni.

Nézd meg.

[link]

[link]

2012. jan. 8. 11:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!