A Béla esetleg nevetséges/undorító név?
Régi név, és ma már tényleg viccekben szerepel. De ki lehet találni neki jó becenevet. Meg attól is függ te hogy állsz hozzá. A Béla lehet igazán laza, ha te is úgy viseled.
Ha nevetnek rajta, örülj neki. Azért van, mert ma már ritkán hallani. Jobb is mintha teszem azt Dávid lennél, és vagy 200 ugyanolyan keresztnevű embert ismernél így kapásból.
hat igazan nem tehetsz rola hogy igy hivnak. asszem meg sem kerdeztek annak idejen a szuleid... lehet akkor meg nem volt ilyen gyerekkel megbeszelos vilag :))
szerintem egy nev a sok kozul.
sok dillo ember van, ne foglalkozz veluk.
Ha zavar a reakcioja az emberekenk mutatkozz be ugy mint Beci, Belus, ...vagy talalj ki magadnak egy uj becenevet mondjuk a csaldnevedbol
köszi
engem miden barátom Bécinek hív ebből nincs is probléma szeretem a nevemet igaz h elég kevés Bélát ismerek ezért vagyok bizonytalan pl:a sulimban egyedül vagyok Béla 600 gyerekből,de engem sem a nevem határoz meg nem vagyok önbizalomhiányos csak nem szeretem mikor a Béla névvel valaki viccelődik,ált. akkor zavar mikor osztársaim valami Piszmán Bélával szarakodnak meg ilyesmi.Egyszer egyik ismerősöm azt kezdte mondogatni,hogy Gyuri Béla a Gyuri zeller helyett.Eléggé idegesítő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!