A Béla esetleg nevetséges/undorító név?
Figyelt kérdés
Bélának hívnak sokszor,ha ismertelennek mondtam meg a nevem(akit max névszerint ismerek)azt mondta haha Béla.Tényleg annyira nevetséges lenne a nevem?Értelmes emberek válaszát várom2009. dec. 8. 13:37
1/16 anonim válasza:
Nekem tetszik,van egy barátom,őt Béci-zük.Neki egyébként semmi baja a nevével.
2/16 anonim válasza:
Hát, mivel sok Béla van, ezért a viccekben is gyakran mondanak Bélát, gondolom, innen lesz a dolog egy picit furcsa. De szerintem attól még, hogy egy név gyakori, nincs vele baj, hát undorítónak meg aztán biztos nem nevezném. Ezerszer jobb, mintha pont ritka név lenne, pl. Himalája, vagy Csilár, netán Benett.
3/16 anonim válasza:
Sok viccben szerepel a Béla, meg filmekben, ez amolyan alapnév, gyakori volt régebben. Olyan mint a Pista.
Valamelyik rádión is mindig az ment, hogy B-B-B-Béééla, ha még emlékszel.
ezekből kifolyólag és még pár más okból van az, hogy viccesnek találják.
De ettől még nem lesz undorító szerintem.
4/16 anonim válasza:
nekem a Béci becenév kimondottan tetszik, olyan kis aranyos. viszont a Béla név az nem , de nem azért mert nevetséges hanem a hangzása nem tetszik. egyébként szerintem az a másik embert minősíti aki ezért kinevet.
6/16 anonim válasza:
Nézd meg a Legényanya című filmet! Tetszeni fog! :)
7/16 anonim válasza:
A Béla ma már olyan ritka, hogy elsőre egy tipikus papucsférjre asszociál az ember egy régi kabaréból.:) De ha már ismernek, hozzád fogják kötni, és veled azonosítják, el fognak tudni vonatkoztatni.
8/16 anonim válasza:
Nem túl modern név a Béla, de semmi esetre sem gáz. Ma már nagyon ritka, hogy 30 éven aluli férfit Bélának hívjanak. Ennek ellenére soha, senkit nem nevetnék ki azért, mert Béla. Sőt, néha a páromat is úgy hívom, pedig nem is ez a neve. Megfigyeltem egy időben, hogy ha valakinek nem tudtam a nevét, egyszerűen csak "lebéláztam", hallgatott rá. Nem egy embernél voltam így.
9/16 anonim válasza:
nahát, ilyet még nem hallottam.érdekes emberek, ha ezen nevetnek. lehet egyébként azért, mert manapság, régóta nem adják ezt a nevet. kérdésedre a válasz: egyáltalán nem. A mosolygást ne szívd mellre.
10/16 anonim válasza:
A Béla név egyáltalán nem gáz, szép történelmi név.
Viszont volt egy osztálytársam Végh Béla volt a neve, na az már gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!