Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Túl igénytelen vagyok? Változt...

Túl igénytelen vagyok? Változtatnom kéne ezen?

Figyelt kérdés
90'es születésű vagyok, szüleimmel élek egy kisvárosban alsóközéposztály körülményei között szóval leginkább társadalmi osztályban középre besorolva. eddig dolgoztam nagyjából 2 évet, mióta nincs munkám és nem is nagyon találok itt a nyírségi vidéki környezetben valahogy sokkal szűklátókörűnek érzem magam és egyszerűbb életvitelt élek itt olyanokra gondolok hogy mivel nincs igazán költekezni való pénzem ,eldöntöttem ha elfogy a tusfürdőm átállok szappannal mosakodásra engem nem zavar vagy kifertőtlenítem a fogkefét minthogy újat vegyek hogy egy kicsit tovább használhassam szóval ilyen dolgok ez igénytelenség vagy érthető ilyen helyzetben? csak nem akarom szórni a pénzt
2014. febr. 8. 20:48
 1/4 anonim válasza:
Most ezt komolyan kérded vagy poén? Egy csomó ismerősöm sokkal inkább használ szapant, bár én tusfürdő párti vagyok. A fogkefénél pedig nem a fertőtlenítés a lényeg, hanem inkább vegyél gyengébb minőséget, de cserélgesd sűsűbben, mert egy idő után bepuhul és semmit sem ér, aztén mehetsz százezrekért megcsináltani a fogad.
2014. febr. 8. 21:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az az igénytelenség, ha valaki nem mosakodik (ha lenne rá módja). Az, hogy nem méregdrága tusfürdőt használsz, hanem szappant, már csak mellékes. Max. nem eperfa, vaníliáscsülök meg anyámkínja illatod lesz, hanem csak simán kellemes. :D
2014. febr. 8. 21:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Én már évek óta házi levendula szappant használtam, most meg egy bőrbetegség miatt kecsketej szappant.

Az az igénytelen aki nem tisztálkodik!

2014. febr. 9. 11:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem vagy igénytelen. Realista vagy. És képes vagy feltalálni magad. Éppenséggel, hogy igényes vagy, hiszen minden felmerülő problémát igyekszel a lehetőségeidhez mérten maximálisan megoldani. Igénytelen akkor lennél, ha elhagynád magad.
2014. febr. 9. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!