Aki igénytelen környezetben nőtt fel, az nagyobb valószínűséggel lesz maga is ilyen felnőttkorában?
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 18:48
1/8 anonim válasza:
Igen, mindenképpen, hacsak nem lázad fel ellene, és nem kezd maga dolgozni a változáson.
2/8 anonim válasza:
Igen. Pl nagyjából engem is hasonlóan neveltek, és ami néha másnak egyértelmű lenne igényesség szempontjából, az nekem nem szokott az lenni. De lehet rajta változtatni, énis azt teszem
3/8 anonim válasza:
Ezt a szót, hogy "igényes" még csak felkapaszkodott senkiháziaktól hallottam...
5/8 anonim válasza:
Igen, mert mindenki azt viszi tovább, amit otthon lát. Persze akadnak kivételek, ha küzdesz ellene, akkor tudsz rajta változtatni.
6/8 anonim válasza:
Biztos több a valószínűsége, de azért van oda-vissza példám is. Egyik barátnőm szülei alkeszok, totál ingénytelen a házuk. Barátnőm 3 éve elköltözött, nem is tartja a szüleivel a kapcsolatot. A párjával élnek együtt, és nagyon rendes, tiszta lakásuk van.
A másik eset, hgy egy volt osztálytársam anyukája mindig katonás rendet tartott otthon. Nemrég találkoztam ezzel az osztálytársammal és meghívott magukhoz egy kávéra. Azóta ő is külön költözött, és bizony meglepődtem a körülményeken. Még a kutyaszar is ott hevert a járólapon, és még csak nem is zavartatta magát a volt osztálytársam...:/
7/8 anonim válasza:
Nem biztos. Ismerek olyat, akiknek olyan volt a házuk, hogy szinte rájuk omlott, és állandóan rendetlenség volt körülöttük. A családja volt ilyen, ő nem. Később szép lakásba költözött, mindig rendet tart maga körül, egyáltalán nem igénytelen. Akinek megvan az esze, az észreveszi hogy min kell változtatni, és ha lehet, meg is teszi.
8/8 anonim válasza:
Áhh. Nálunk családon belül is eltérő. Én már nem emlékszem rá, de állítólag nagyanyám olyan rendetlen volt, mint az isten nyila. Úgyhogy két irányvonal alakult ki a gyerekei között: akik tökig gázolnak a szemétben, meg akik csak azért se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!