Az emberek miért nem addig nyújtózkodnak ameddig a takarójuk ér?
Most láttam a tvben,hogy megindult a karácsonyi roham és hiteleket vesznek fel,hogy ajándékot tudjanak venni...!:@ Hogy lehetnek ezek az emberek ennyire sötétek?Ha nincs olyan nagy keretem amit ajándékra tudok költeni,nyilván szerényebb ajándékot veszek,de ötletesset és szivből adom!
A legdurvább...,hogy a karácsonyi hitelre is hitelt vesz fel,hogy visszatudja fizetni a karácsonyi hitelt!Teljes káosz!!!És akkor egész évben azért gürizik,hogy tudja törleszteni a nagy értékű ajándék hitelét?Sona nem értettem ezt a logikát...
Szvsz azért mert a tv és főleg a reklámok elhitetik velük, hogy akkor lesznek boldogok, sikeresek szépek stb... ha megveszik az adott terméket, abból is a legújabbat. pl. az az idióta reklám amiben az emberek zacskót húztak a régi telefonra úgy beszéltek, mert milyen ciki. Szerintem meg szégyenelje magát az aki szerint ez ciki.
Az, hogy a fél ország anyagi csődbe kerül, mert a reklámok által felkeltett vágyait csak hitelből tudja kielégíteni meg senkit nem érdekel. FOGYASSZ!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!