Az emberek miért nem addig nyújtózkodnak ameddig a takarójuk ér?
Most láttam a tvben,hogy megindult a karácsonyi roham és hiteleket vesznek fel,hogy ajándékot tudjanak venni...!:@ Hogy lehetnek ezek az emberek ennyire sötétek?Ha nincs olyan nagy keretem amit ajándékra tudok költeni,nyilván szerényebb ajándékot veszek,de ötletesset és szivből adom!
A legdurvább...,hogy a karácsonyi hitelre is hitelt vesz fel,hogy visszatudja fizetni a karácsonyi hitelt!Teljes káosz!!!És akkor egész évben azért gürizik,hogy tudja törleszteni a nagy értékű ajándék hitelét?Sona nem értettem ezt a logikát...
Mert ilyenkor nem gondolkoznak, nem számolnak, csak azon jár az agyuk, hogy megvegyék a drága cuccokat, amikre eddig vágytak...
Aztán majd januárban jön a hidegzuhany csekkek formájában, és majd akkor döbbennek rá, hogy nem futja a bevételükből a törlesztésre...
Most az sem jut az eszükbe, hogy jövőre talán éppen őket teszik ki a munkahelyükről és rögtön becsődöl a költségvetésük!
Én már 20 éve nem veszek fel kölcsönöket, mert tudom milyen nehéz visszafizetni és milyen sok kamatot a nyakamba sóznak!
Ha egy banktól csilli-villi többszázezer kerettel rendelkező hitelkártyát, vagy vásárlási kártyát kapunk, azt azon nyomban ollóval felaprítom, nehogy véletlenül használni merjük!
Nem is az a baj, hogy hitelt vesz fel. Tegye, az ő dolga.
A gond az, hogy utána másokat meg a rendszert szidja, hogy neki milyen sz.r az élete, és milyen nehezen jön ki a fizetéséből. Közben meg magának köszönheti.
Az ilyen megérdemli, hogy a hitele miatt az utcára kerüljön és ott dögöljön meg.
A legtobb ilyen hitelt hitelre halmozo ember lelkiserult szemely! Azt gondolja, hogy az a targy amit megvesz a penzbol, majd boldogga fogja tenni. A boldogsagot keresi akarmilyen uton-modon.
Aztan pedig felelotlenek, es azert legyunk oszintek butak is.
Remelem nem idegesited magadat rajtuk, mert nem erdemes!
En csak mosolygok rajtuk, meg legbelul sajnalom is oket amikor egyertelmu, hogy jonnek a zsiros kenyer idoszakok, es a folyamatos veszekedesek az anyagiak miatt.
Szerintem is mindenki addig nyujtozkodjon amig a takaroja el.
hát én pl szeretem ha kilóg a lábujjam egy kicsit
izgat ahogy csiklandozza a hűs szellő az ablak alatt
meg nem izzad le így mikor nyalogatom kevésbé kesernyés
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!