Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerinted unalmas dolog...

Szerinted unalmas dolog Magyarországon élni?

Figyelt kérdés

Egyre több fiatal hagyja el az országot, tehát egyre kevesebb lesz a fiatal és a gyermekek száma is az országban, idősek és öregek lesznek többségben...

Úgy érzem unalmas ebben az országban élni, a többi országhoz pl.: Angliához képest. Nem akarok egy nyugdíjas országban élni. Legjobb barátok, barátnők már rég Németországban és Angliában vannak... Rossz, hogy elmentek, nélkülük is unalmasabb lett ez az ország...

2014. jan. 27. 21:53
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Hát igen , sok a mérges állat de én óvatos vagyok vel9k , pl mindig hordok csizmát ha fűbe vagyok a kigyók miatt. Nem csak Sydney szép hanem Darwin is északon bár ott nagyon meleg van mint itt Sydneyben is :))
2014. febr. 2. 14:15
 32/34 A kérdező kommentje:
Szerintem Magyarországnak azért nincsen soha sok pénze mert elmegy, szétfolyik a cigány emberekre. Magyarország feladata az is, hogy felneveljen családonként kb. 10 cigány gyereket vagyis segélyezze őket. A 10 cigány embernek is lesz 10 cigány gyermeke és így tovább. A börtönben lévő cigányokat is etetnünk, fürdetnünk és fűtenünk kell, azt is a mi pénzünkből vonják le, ahelyett, hogy elkölthetnénk.
2014. febr. 2. 19:37
 33/34 anonim ***** válasza:

"Szerintem Magyarországnak azért nincsen soha sok pénze mert elmegy, szétfolyik a cigány emberekre. Magyarország feladata az is, hogy felneveljen családonként kb. 10 cigány gyereket vagyis segélyezze őket. A 10 cigány embernek is lesz 10 cigány gyermeke és így tovább."

Ezt az egészet úgy verd ki a fejedből, ahogy van. Semmit nem tudsz a magyar gazdaságról.

2014. febr. 2. 22:47
 34/34 A kérdező kommentje:
2014. febr. 8. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!