Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerinted unalmas dolog...

Szerinted unalmas dolog Magyarországon élni?

Figyelt kérdés

Egyre több fiatal hagyja el az országot, tehát egyre kevesebb lesz a fiatal és a gyermekek száma is az országban, idősek és öregek lesznek többségben...

Úgy érzem unalmas ebben az országban élni, a többi országhoz pl.: Angliához képest. Nem akarok egy nyugdíjas országban élni. Legjobb barátok, barátnők már rég Németországban és Angliában vannak... Rossz, hogy elmentek, nélkülük is unalmasabb lett ez az ország...

2014. jan. 27. 21:53
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Akinek nincsenek luxusigényei és van annyira talpraesett, hogy mindig el tudja magát foglalni, annak sztem baromira nem unalmas hely Magyarország. A saját haverjaid kiutazását meg ne keverd bele, nyilván, ha az ember barátai messzebbre mennek, azt nem tudja könnyen feldolgozni, de ez nem az ország izgalmasságának (vagy hiányának) a hibája. Azon meg röhögnöm kell, hogy nyugdíjas ország :D. Akkor én látom rosszul azt a sok fiatalt mindenhol.
2014. jan. 28. 14:07
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem ilyen egyszerű a helyzet. Közvetve az is az ország problémája, hogy olyan környezetben van a kedves kérdező ami unalmas. Budapesten van pár dolog, de Londonhoz képest nem sok minden, teljesen más életérzés az egész város. Onnan visszajőve, hát elég unalmas tényleg. Nekem a kultúrális programok hiányoznak, a közélet pedig csak a politikáról szól, kevés az egyéni kezdeményezés, különlegesség az országban.
2014. jan. 28. 22:34
 13/34 A kérdező kommentje:
Budapesten persze minden más.
2014. jan. 28. 22:36
 14/34 anonim ***** válasza:
Itt Tijuanaban (Mexikóban) nagy a szegénység , a nyomor meg minden de nem unalmas , nem tudhatod mikor lőlnek le és mikor rabolnak el a bandák vagy a szervkereskedők... De mégis jobb és tetszik nekem mint otthon , itt kedvesebbek és kulturáltabbak az emberek :)
2014. jan. 30. 18:30
 15/34 anonim ***** válasza:
Szóval igen , otthon unalmas az élet nagyon is , de itt legalább van valami kihivás és kakas kukorékolás helyett lövöldözésre ébredsz :), Itt igazi gangsterek vannak nem olyan kis senki keménykedőek mint otthon :D
2014. jan. 30. 18:32
 16/34 A kérdező kommentje:
Megértőbb, kedvesebb, kulturáltabb embereket Magyarországra! Magyar szülők magyar pedagógusok neveljetek megértőbb, kedvesebb, kulturáltabb emberpalántákat Magyarországnak!
2014. jan. 31. 22:13
 17/34 anonim ***** válasza:
Pontosan kérdező :). De azt vedd figyelembe hogy ha nagyon is utálod az országodat akkor is lesz valahol egy kis honvágyad.
2014. febr. 1. 07:40
 18/34 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha szeretsz veszélyes életet élni akkor ide nyugodtan jöhetsz :)
2014. febr. 1. 07:44
 19/34 A kérdező kommentje:
Honvágyam mindig megmarad ha itt hagyom magyar hazám! A szüleim is mindig fognak hiányozni. Hát választani kell, mi a fontosabb világot látni és külföldön megvetni a gyökereinket, vagy a szülőkkel itthon nevelni utódainkat inger szegényes, többnyire negatív-izmust sugárzó emberek között, és kis szegényes életkörülmények között.
2014. febr. 1. 07:48
 20/34 anonim ***** válasza:
Ha szeretsz utazni, szerintem hajrá! Itthon sem unja magát halálra az ember, ha tesz érte, de jó dolog világot látni. Annyi érdekes ország és kultúra van, ami csak megismerésre vár :)
2014. febr. 1. 12:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!