Egyre több fiatal hagyja el az országot, tehát egyre kevesebb lesz a fiatal és a gyermekek száma is az országban, idősek és öregek lesznek többségben...
Úgy érzem unalmas ebben az országban élni, a többi országhoz pl.: Angliához képest. Nem akarok egy nyugdíjas országban élni. Legjobb barátok, barátnők már rég Németországban és Angliában vannak... Rossz, hogy elmentek, nélkülük is unalmasabb lett ez az ország...
Szerintem túlságosan is izgalmas. Ki tudja, mikor rabolnak el, ölnek, erőszakolnak meg, köveznek meg olyasmi miatt, amit képtelenek tolerálni, mikor kapcsolják ki az áramot, zárják el a vizet, mert nem tudom fizetni a számlákat, mikor rúgnak ki... Abszolút kiszámíthatatlan itt az élet, épp ezért megy el mindenki. Szóval ne aggódj, te se fogsz már sokáig unatkozni.
2014. jan. 27. 21:59
2/34 anonim válasza:
Nem unalmas, hanem sz@r
2014. jan. 27. 22:05
3/34 anonim válasza:
Nyugi...Az EU-ban hamarosan szintén nyugdíjas országban élnél.
Az unalom meg nem országfüggő, hanem a te ismeretségi , érdeklődési köröd határozza meg, unatkozol, vagy sem.
2014. jan. 27. 22:08
4/34 A kérdező kommentje:
Vannak ismerőseim de attól nem lesz több szórakozási lehetőség a városban...
2014. jan. 27. 22:23
5/34 anonim válasza:
Szóval neked az élet akkor nem unalmas, ha tudsz szórakozni? Ehhez mi köze az országnak?
2014. jan. 27. 22:25
6/34 anonim válasza:
Hogy a kérdésre válaszoljak, szerintem unalmas. A művészetet és a tudományokat is bekebelezi a politika(ezzel nem politikai nézetet nyilvánítottam ki), és a kevés továbbtanulási lehetőség miatt nagyon monoton, unalmas. Az meg csak a pláne, hogy külföldön egy műalkotásért, vagy egy közhasznú munkáért(pl. orvos) jóval több fizetést lehet kapni. Amint alkalmam lesz rá, én is megyek külföldre.
2014. jan. 27. 22:25
7/34 anonim válasza:
Szerintem nem unalmas.
2014. jan. 27. 23:26
8/34 anonim válasza:
"Vannak ismerőseim de attól nem lesz több szórakozási lehetőség a városban..."
Hogy a te városodban nincs sok izgalom, az a te egyéni szempontod, arról nem Magyarország tehet. Budapesten nagyon sok remek szórakozóhely és program található.
2014. jan. 27. 23:27
9/34 anonim válasza:
Számomra tele van minden programokkal, csak pénzem nincs rá, meg annyi igényem sem, hogy mindig elmászkáljak. A barátaimmal sem unatkozom, szóval ez társaságtól, meg helytől függ. Ha a legjobb barátaim elmentek volna külföldre, persze nekem is hiányoznának, ez természetes.
2014. jan. 28. 00:06
10/34 anonim válasza:
Van, akinek unalmas az élete és van, akinek nem. Mindenki mást okolni a legkönnyebb, de ha nem tudsz magaddal mit kezdeni, arról Te tehetsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!