Szerinted unalmas dolog Magyarországon élni?
Egyre több fiatal hagyja el az országot, tehát egyre kevesebb lesz a fiatal és a gyermekek száma is az országban, idősek és öregek lesznek többségben...
Úgy érzem unalmas ebben az országban élni, a többi országhoz pl.: Angliához képest. Nem akarok egy nyugdíjas országban élni. Legjobb barátok, barátnők már rég Németországban és Angliában vannak... Rossz, hogy elmentek, nélkülük is unalmasabb lett ez az ország...
"De mégis jobb és tetszik nekem mint otthon , itt kedvesebbek és kulturáltabbak az emberek :)"
Kulturáltabbak egy szegény, közép-amerikai országban?
"Szóval igen , otthon unalmas az élet nagyon is , de itt legalább van valami kihivás és kakas kukorékolás helyett lövöldözésre ébredsz :), Itt igazi gangsterek vannak nem olyan kis senki keménykedőek mint otthon :D"
Akkor maradj kinn, jó szórakozást az igazi gengszterjeiddel. Neked kamaszgyerekként (bizonyára az vagy, érett felnőtt ilyet nem ír) lehet, hogy menő dolog eldicsekedni ezzel, de normális emberek jobban szeretnek fejlett, biztonságos, nem drogháborúkban fulladozó országokban élni. Bizonyára neked találták ki Mogadishut, Afganisztán tálib területeit, vagy a gázai övezetet. Ott még azt is megtudhatnád, milyen, amikor igazi keménycsávók rakétavetővel cafatokra robbantanak ártatlan turistákat! Fú, klassz, mi? Biztos tök izgalmas! Tök menő, hogy nem tudhatod, hogy éppen mikor csapódik be a házadba egy rakéta és öli meg a családodat! Majd benő a fejed lágya, szánalmas p*cs, ha egyszer a te ujjaidat vágja le a helyi drogbáró. Tijuana, b*zdmeg...
"Budapesten van pár dolog, de Londonhoz képest nem sok minden, teljesen más életérzés az egész város. Onnan visszajőve, hát elég unalmas tényleg. "
Ja, csak cserébe Bp. egy sokkal barátságosabb, otthonosabb, szebb város, mint London.
"Utolsó , nyugodjál már le , 4 éve élek itt és azóta nem történt velem semmi atrocitás. 23 éves felnőtt vagyok , nem vagyok olyan p*cs mint te és ez mióta Közép-Amerika? "
Attól, hogy 23 vagy, még lehetsz éretlen idióta, mint ahogy meg is látszik, hogy az vagy. És Közép-Amerika, mivel Mexikóban van. Jó reggelt!
"Tijuana Mexikó, és ezáltal egész Latin-Amerika legnyugatibb városa. Mintegy 210 km-re fekszik az állam fővárosától, Mexicalitól nyugatra."
/wikipédia/
Az azért már égés, hogy te magad nem tudod, hogy hova tartozik az, ahol laksz.
"Soha nem találkoztam még olyanokkal , ha tudom is hogy itt léteznek de még soha nem jártam olyasféle helyeken. "
Akkor mit játszod az agyad, hogy lövöldözésre ébredsz? Vagy csak meg akartad mutatni nekünk, hogy milyen kemény fiú vagy, hozzánk, visszamaradott magyarokhoz képest, akik nem szeretnének harmadik világbeli körülmények között lakni? :)))
"Hát igen , sokkal keményebb gangsterek vannak mint otthon azok a késelős cigányok."
Azért mondom, hogy maradj is kinn, vagy menj tovább mondjuk Kongó törzsi területeire, mert szemlátomást számodra pozitív vonás egy országban, ha a gengszterei minél keményebbek. Érdekes álláspont, kicsit skinhead/náci wannabe-s. De hát nagy az isten állatkertje.
"Itt velem mégis kedvesebbek és kulturáltak az emberek (talán azért mert tudják hogy Európai vagyok) de akkor is én ezt szeretem bennük."
Nem Európai, hanem európai. És itthon is kedvesek és kulturáltak az emberek, ha megfelelő emberekkel veszed magad körül. Akinek mondjuk létszükséglete a fegyverropogás, az biztos itthon is inkább az Illatos úton vagy a Hős utcában érezné jól magát :)
"B*zdmeg magad Mo-val :))"
Köszi, akár el is takarodhatsz erről az oldalról. Nem kell az alsóbbrendű magyar honfitársaidnak írogatnod, akik képesek szeretni a hazájukat, menj csak vissza a gengszterjeid közé :D
"Legalább itt van tenger ahol lehet még ilyenkor Januárban is (Otthon ilyenkor nem lehetne)fürdeni."
Nem is értem, miért élnek még emberek Európában, ahol januárban nem lehet a tengerben fürdeni. Miért nem költözik az összes norvég tömegesen Szomáliába? :D
Amúgy meg nekünk itt a Széchenyi fürdő, ha valaki januárban meleg vízre vágyik. Nekem valahogy jobban bejön a mérsékelt klíma, mint a sivatagi.
"Meg itt van az USA a közelben ott meg semmi nem volt csak néhány kis ország ami nem különb mint Mo."
Ja, végül is Európa csak a világ legfejlettebb régiója, szemben a harmadik világbeli Mexikóval. Az USA-ban meg semmi kedvem nem lenne lakni, Európa sokkal jobb hely. A déli szomszédaidat amúgy miért nem említed meg? Ne feledkezz már meg olyan, nálunk sokkal különb és fantasztikus országokról, mint Honduras, Salvador meg Nicaragua. Ne szerénykedj :)) Valamiért mintha figyelmen kívül akarnád hagyni a tényt, hogy Mexikó ezekhez sokkal jobban hasonlít, mint a fejlett USA-hoz.
De nyugodj meg, mindannyian nagyon irigyelünk, hogy te itthagytad a magyar ugart, kimentél a fantasztikus Nyugatra, ahol csupa napfény az élet, az emberek is parfümöt finganak, és a koszos, elmaradott szennyes magyar putri helyett a gengszterek földjén sikerült megtelepedned. Tudjuk, hogy erre vágysz. Most, hogy megkaptad a fejsimogatást, akár el is tűnhetsz az általad annyira megvetett magyar fórumokról!
"Megfelelő emberekkel mi? Hány olyan megfelelő embert ismersz te Mo-n a cigányokon kivül?"
Én elég sokat. Sőt, szinte csak azokat. Ha neked nem olyan volt a környezeted, arról nem én tehetek.
"A fél ország van tele velük."
Nem egészen, de ne zavarjon. Ne is akard onnan Mexikóból tudni, hogy itt mi a helyzet :)
"Itt meg akármikor átmehetsz kirándulni az USA-ba (Ha van vizumod és zöldkártyád). [link] Tessék okos , itt van hogy North American country vagyis Észak-Amerikához tartozik."
"Itt meg akármikor átmehetsz kirándulni az USA-ba (Ha van vizumod és zöldkártyád)."
Gondolom a zöldkártyát azt csak úgy osztogatják az utcán...
Amúgy itt is akármikor átmehetsz Ausztriába, még vízum és zöldkártya se kell hozzá.
Felőlem. Attól még nem lesz USA-beli a közbiztonság meg az életszínvonal. Attól még tény marad, hogy Mexikó tele van drogháborúkkal.
"Jah és még itt nem is az hogy kulturáltak , hanem segitőkészek is. Egyszer elestem otthon amikor futottam ott kiröhögtek , itt elestem kiröhögtek? Nem. Felsegitettek? Igen."
Ja, értem, tehát egy eset alapján pontos képed van az egész magyar társadalomról. Hát, asszem nem is nagyon van miről vitáznunk...
Képzeld, én meg pár napja olyat láttam, hogy valaki (szerintem külföldi volt) le akart lépni a zebráról, mire a busz tövig nyomta a féket, a mellette álló magyar meg ösztönösen és azonnal kinyújtotta a karját és visszahúzta. Lehet, hogy a csávó a kórházban ébredt volna, ha mellette nincs valaki, aki figyel. Hoppá! Most akkor megingattam világképedet a romlott, züllött, embertelen Magyarországról, a végén még rájössz, hogy laknak itt normális emberek is :) Legközelebb esetleg fellöknek majd Mexikóban sorbanállás közben, és akkor majd levonhatod a tanulságot, hogy minden mexikói szemét, kulturálatlan bunkó, és mehetsz tovább a napfényes Szomáliába :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!