Van olyan dolog, amiben Magyarországon nem sz*r?
Szerintem utazgass egy kicsit országon belül! Elsősorban a Nyírséget ajánlom és a Hajdúságot. Debrecen csodálatos város teljesen ellentettje Budapestnek (ami tényleg egy lepra telep). Nyírségben pedig a sok kis falu csodálatos. De még egy csomó gyönyörű hely van Magyarországon csak meg kell találni őket. Például voltál már a Dunakanyarnál? Na az is csodálatos.
És vizilabdában meg kézilabdában sem vagyunk olyan szarok bár tudom hogy elsősorban nem erre irányult a kérdésed.
Summa summarum: Láss világot! :D
A világot már beutaztam, Mo. tájait viszont nem ismerem annyira, ez tény.
Ukrajnában is voltam. Ami igaz, igaz.:D
én egy Paks melletti faluban lakom, és nagyon szeretem. Jó a közösség,szép a környék, adnak magukra a lakosok.
Laktam Budaörsön évekig, dolgoztam a fővárosban, és egészen addig azt hittem, hogy szép, amíg nem jártam Londonban.
Nos, Londonhoz képest Budapest bizony balkáni putri, ne szépítsük.
Örülök, hogy vidékre költöztem, mert az igazi szépséget itt lehet megtalálni.
És magunkban, meg a többi emberben, úgy, hogy nem foglalkozol a pénzzel meg a politikával, nem nézel tévét, és nem újságot hanem könyveket olvasol. nem kell szépirodalmat csak könyv legyen.
Ja, és vannak már a fővárosban gerillakertészek is, ez mutatja azért hogy nem teljesen reménytelen a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!