Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melyik a súlyosabb? Emberek...

Melyik a súlyosabb? Emberek irtása faji alapon, vagy vallási alapon? Vagy egyformán súlyos mindkettő?

Figyelt kérdés
2009. dec. 4. 19:31
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
az mind1, az indok a lényeg, hogy mivel indokolják.
2009. dec. 4. 20:29
 22/31 anonim válasza:
0%
Az összes nép bibliája azt tanítja hogy szeressük az embereket! Az egyedüli a zsidóké akiknek a bibliája a talmud,uszít a többi nép ellen
2009. dec. 4. 21:26
 23/31 anonim ***** válasza:

A Talmud nem szent könyv.

A Talmud az Ószüvetség (ha tetszik a zsidó Biblia) rabbinikus magyarázata.

Mellesleg a Korán is arra tanít, hogy aki nem hisz az egy igaz istenben, azt meg lehet és meg is kell ölni. Annak a megölése, aki megtagadja a vallását (itt az iszlámra gondolok) egyenesen erény.

Na hol is van itt a szeretet?

2009. dec. 4. 22:38
 24/31 anonim válasza:
0%
Igen a zsidó biblia ,és az mit tanít,h ha a zsidó bűn akar elkövetni,akkor menjen el egy másik városba ahol nem is merik és ott kövesse el a bűnt!Ja és aki nem zsidó vallású azt a zsidók gójnak hívják amit annyit jelent hogy barmok! Szóval mi keresztény vallásúak az ő szemükbe barmok vagyunk!én az összes zsidót utálom emiatt.és még én vagyok a rasszista
2009. dec. 7. 14:49
 25/31 anonim ***** válasza:
asszondom, ha már irtás, tettek alapján..
2009. dec. 8. 21:47
 26/31 anonim válasza:

a vallási

a hitük miatt irtani embereket?

2010. jan. 27. 17:29
 27/31 anonim válasza:

Szerintem mindkettő iszonyat.

Azon viszont jót röhögtem, hogy a népszokások kategóriába tetted be a kérdést. Hehehe. Qrva jó...

2010. jan. 28. 19:42
 28/31 anonim ***** válasza:
Egyformán súlyos, hiszen a végkifejlet azonos, embereket ölnek meg.
2010. jan. 28. 20:06
 29/31 A kérdező kommentje:
egyetértek amúgy, mármint, hogy mind2 súlyos. Még sincs egyenlőképpen kezelve.
2010. jan. 28. 20:15
 30/31 anonim ***** válasza:

A legnagyobb bűn emberek írtása vallási és faji alapon egyszerre: amit a zsidók csinálnak már jó pár évezrede. Mert meg van nekik állítóalg ígérve, hogy jahve egy nap majd nekik adja a kormányzást a többi nép felett, egy világkirályság keretében.

Undorító faj.

2010. jan. 28. 22:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!