Melyik a súlyosabb? Emberek irtása faji alapon, vagy vallási alapon? Vagy egyformán súlyos mindkettő?
19:55 vagyok!elfelejtettem:
Akik faji hovatartozás miatt írtanak egy rasszt azok legalább a SAJÁT nevükben teszik amit tesznek!Ők így gondolják ezt be is válalják!válalják a felelősséget a tetteikért nem pedig másra fogják!
"ma 19:58"
igaz, hogy nem vetettem fel vallást, hogy kiről van szó, de ettől még példákat lehet felhozni.
Azért nem ugyanaz a kettő.
A hit nem döntés, hanem meggyőződés kérdése.
Ettől függetlenül megtagadható, de akkor is súlyos bűn valakit csak azért megölni, amiben hisz.
elég érdekes a hozzáállásod.
ha kihirdetem, hogy holnaptól meg lehet ölni az muzulmánt (innen mondom Magyarországról) és ezek után elindulok a saját otthonukba a saját hazájukba és nekiállok halomra ölni őket, mert nem hajlandóak áttérni, akkor szerinted ez nem annyira gáz, mert csórikám választhatta volna azt, hogy keresztény lesz?
"Ugyan, sosem a vallás vagy faji hovatartozás miatt ölnek. A politika miatt."
Ott a pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!