Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan változtassak az ilyen...

Hogyan változtassak az ilyen iskolai kiközösítés, stb problémáimon?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek mi a megoldás, min változtassak, mit csináljak? A problémám az, hogy a tavalyi tanévben márciusban váltottam sulit és a mostani osztályomban borzasztóan érzem magam. Elég félénk vagyok, keveset beszélek. Előtte is voltak ezzel problémák pl edzések,stb... ott sem ment a beilleszkedés. De már egyre többen piszkálnak, beszélnek minden hülyeséget rólam, beszólnak. Tudom, hogy nagyrészt nekem kellene változnom, de olyankor amikor beszólnak vagy csak beszélnek valamit rólam, tényleg hülyének érzem magam, mintha ők többet érnének vagy nem is tudom, persze amúgy mindenkinek vannak jó és rossz tulajdonságai is. Csak volt olyan, hogy ezek miatt nem is mentem már suliba meg hazudtam tesin, hogy nem hoztam a cuccomat. A szüleimmel is sokat beszéltünk erről volt olyan, hogy anyukám ki is osztott egy gyereket...dehát nekem kéne megvédeni magam. Például van két csaj akik elkezdték mondani ahol én is ott vagyok, hogy fúj de büdös van. Már azon is gondolkoztam ,hogy tényleg az vagyok? de szerintem nem... meg nem csak ezt mondják hanem sokminden mást is... mindegy csak piszkáljanak vagy kiröhögjenek. Mindig próbálom elkerülni ha lehet az osztályt. Jó persze nem mindenkivel van bajom, de senkivel sem sikerült nagy barátságot kialakítanom és egésznap ilyeneken idegeskedek, pedig nekem kell valamit tennem. Bocsi, a regényért.. 14/L

2009. dec. 3. 16:31
1 2
 11/12 anonim válasza:
29%
én kiskoromban voltam gyakran kiközösített.. sajnos ahogy nőttem én kezdtem el olyanná válni, aki kiközösíthet, és ezt a helyzetet elég sokszor ki is használtam. az emberek felnéznek rám, és vezető személyiség vagyok, általában mindent megkapok. de rettegek hogy újra alul kell találnom magam. én úgy érzem az emberek az ilyesmi értékeket nézik: 1. legyél valamiben jó (lehet az bármi) és éreztesd velük hogy te ebben TÉLLEG jó vagy! igen! és erre ti nem vagytok képesek! 2. ne azt várd hogy mások ismerjenek meg! ameddig a többiek hezitálnak az új társaságban addig te mindenkit megismerhetsz, és klikket alakíthatsz a "bárányemberekből" (én azokat hívom így akiknek semmiben nincs saját véleményük, csúnyák, vagy buták, semmi nem lesz belőlük, csak arra jók, hogy megvédjenek amikor szarban vagy) 3. legyél iránymutató! te vidd a divatot a suliba, még ha nem is a te ötleted, és bolondítsd a többieket hogy az a jó amit te képviselsz :D 4. aki nem bárány abból vagy ellenség, vagy barát lesz... törekedj hogy közölük inkább barátot szerezz, és ne ellenséget. mert ha többen állnak az oldaladon az ellenségek is megtörnek egy idő után. 5. NE mutasd ki soha a gyengéd! legyél sebezhetetlen! ha azt mondod magadnak h pl: "tökéletes a hajam! a ruháim márkásak, és jól állnak! a testem ki van dolgozva, nem büdös, de legalábbis nem kövér, sovány vagy stb!" akkor nehéz olyasmit mondani amivel meg lehet bántani. 6. amikor beszólnak csinálj belőle akkora patáliát hogy a végén az érezze magát a legszarabbul aki piszkált. én így élem túl, így számítok vezetőnek, és nem báránynak. meg lehet kövezni, de a mai világban a belső értékek is csak arra valók hogy kérkedjünk vele, egyébként szartse érnek a külsőségek mellett.
2012. aug. 25. 11:38
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

az egész csa 4 év,utána elbúcsúztok és soha többé nem látjátok egymást

legalább lesz időd tanulni és felkészülni

nálunk is az volt, hogy a legmenőbb,legnagypofájúbb lányok maradtak otthon a kisvárosban htb vagy gyári melós anyukának

én pedig már más dimenzióban élek

ja és az egyetem sokkal jobb lesz

2018. jan. 25. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!