Hogyan változtassak az ilyen iskolai kiközösítés, stb problémáimon?
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek mi a megoldás, min változtassak, mit csináljak? A problémám az, hogy a tavalyi tanévben márciusban váltottam sulit és a mostani osztályomban borzasztóan érzem magam. Elég félénk vagyok, keveset beszélek. Előtte is voltak ezzel problémák pl edzések,stb... ott sem ment a beilleszkedés. De már egyre többen piszkálnak, beszélnek minden hülyeséget rólam, beszólnak. Tudom, hogy nagyrészt nekem kellene változnom, de olyankor amikor beszólnak vagy csak beszélnek valamit rólam, tényleg hülyének érzem magam, mintha ők többet érnének vagy nem is tudom, persze amúgy mindenkinek vannak jó és rossz tulajdonságai is. Csak volt olyan, hogy ezek miatt nem is mentem már suliba meg hazudtam tesin, hogy nem hoztam a cuccomat. A szüleimmel is sokat beszéltünk erről volt olyan, hogy anyukám ki is osztott egy gyereket...dehát nekem kéne megvédeni magam. Például van két csaj akik elkezdték mondani ahol én is ott vagyok, hogy fúj de büdös van. Már azon is gondolkoztam ,hogy tényleg az vagyok? de szerintem nem... meg nem csak ezt mondják hanem sokminden mást is... mindegy csak piszkáljanak vagy kiröhögjenek. Mindig próbálom elkerülni ha lehet az osztályt. Jó persze nem mindenkivel van bajom, de senkivel sem sikerült nagy barátságot kialakítanom és egésznap ilyeneken idegeskedek, pedig nekem kell valamit tennem. Bocsi, a regényért.. 14/L
az egész csa 4 év,utána elbúcsúztok és soha többé nem látjátok egymást
legalább lesz időd tanulni és felkészülni
nálunk is az volt, hogy a legmenőbb,legnagypofájúbb lányok maradtak otthon a kisvárosban htb vagy gyári melós anyukának
én pedig már más dimenzióban élek
ja és az egyetem sokkal jobb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!