Mitől olyan menő a sok raj csávó a szamurájkarddal?
Napiszaron nevelkedett húgyagyú kis csőratyi vagy.
Folytassuk még?:) nagyon muris néha bungee jumpingal lejönni egy-két mondatig erre a szintre a hozzád hasonló csőcselékekhez.:)
Persze hogy azt hiszed, általában a butaság egyenes arányban áll az egó nagyságával, pláne ilyen napiszar-túrónál mint te.
Normális hangnemben írtam erre te azzal jössz hogy szimplán sötét vagyok és mellébeszélek. Hát igen, ez ám a kultúra... a kisegítőben.
Köszönöm a válaszokat.
Nem utálok én senkit, felőlem bárki fényképeztetheti magát akár répával a seggében is, ha ez fejezi ki az egyéniségét és az életfelfogását.
A válaszok kerek képet festettek arról a szubkultúráról, melynek beletapostam a lelki világába.
Kb Erre számítottam.
Nekem a Karlos mutatta hogy jó legyen a kép a kardal.
És amikor mindenki megnézi az iwiwen tuggya majd hogy én nekem van ijen kardom.
Megnézném a kérdező néhány fotóját, biztos lenne pár érdekes.. Persze vizet prédikálni könnyebb.
Mind hülyék vagytok(a "raj" az rendkívül szánalmas szó, biztos cigány a kérdező).
ismétlem te idióta: RAJ = CIGÁNY
hogy szerinted ilyet nem használ az a te dolgod, akkor is a RAJ-t cigányra mondjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!