Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mitől olyan menő a sok raj...

Mitől olyan menő a sok raj csávó a szamurájkarddal?

Figyelt kérdés
Az iwiw és myvip portálokon rengeteg raj csávót látok szamuráj karddal. Nem veszik észre, hogy röhejesek. Vagy abban a szubkultúrában felnéznek az ilyen fene nagy gyerekekre ?
2009. dec. 2. 01:42
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Napiszaron nevelkedett húgyagyú kis csőratyi vagy.

Folytassuk még?:) nagyon muris néha bungee jumpingal lejönni egy-két mondatig erre a szintre a hozzád hasonló csőcselékekhez.:)

2009. dec. 3. 19:10
 22/32 anonim ***** válasza:
kettőnk közül azt hiszem én voltam a kulturáltabb de mind1. neked nem hiszem, hogy bungee kellene hozzá. de érezd okosnak magad nyugodtan, tudom, hogy ettől jobban érzed magad, hajrá;)
2009. dec. 3. 19:36
 23/32 anonim ***** válasza:

Persze hogy azt hiszed, általában a butaság egyenes arányban áll az egó nagyságával, pláne ilyen napiszar-túrónál mint te.

Normális hangnemben írtam erre te azzal jössz hogy szimplán sötét vagyok és mellébeszélek. Hát igen, ez ám a kultúra... a kisegítőben.

2009. dec. 3. 22:10
 24/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem utálok én senkit, felőlem bárki fényképeztetheti magát akár répával a seggében is, ha ez fejezi ki az egyéniségét és az életfelfogását.

A válaszok kerek képet festettek arról a szubkultúráról, melynek beletapostam a lelki világába.

Kb Erre számítottam.

2009. dec. 3. 22:11
 25/32 anonim válasza:

Nekem a Karlos mutatta hogy jó legyen a kép a kardal.

És amikor mindenki megnézi az iwiwen tuggya majd hogy én nekem van ijen kardom.

2009. dec. 4. 02:14
 26/32 anonim ***** válasza:

Megnézném a kérdező néhány fotóját, biztos lenne pár érdekes.. Persze vizet prédikálni könnyebb.

Mind hülyék vagytok(a "raj" az rendkívül szánalmas szó, biztos cigány a kérdező).

2009. dec. 4. 06:26
 27/32 anonim ***** válasza:
utolsó: raj = cigány.
2009. dec. 4. 09:19
 28/32 anonim ***** válasza:
Magyar nem használ ilyen szavakat.
2009. dec. 4. 09:23
 29/32 anonim ***** válasza:

ismétlem te idióta: RAJ = CIGÁNY

hogy szerinted ilyet nem használ az a te dolgod, akkor is a RAJ-t cigányra mondjuk.

2009. dec. 4. 09:40
 30/32 anonim ***** válasza:
Magyar nem használ ilyen szavakat.
2009. dec. 4. 10:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!