Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mitől olyan menő a sok raj...

Mitől olyan menő a sok raj csávó a szamurájkarddal?

Figyelt kérdés
Az iwiw és myvip portálokon rengeteg raj csávót látok szamuráj karddal. Nem veszik észre, hogy röhejesek. Vagy abban a szubkultúrában felnéznek az ilyen fene nagy gyerekekre ?
2009. dec. 2. 01:42
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
ez a divat... röviden tömören (TEJFÖL!)
2009. dec. 2. 01:55
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Így van ez ugyanúgy divat....és hát vannak ennél 10 szer bizarrabb divatok is , pl. az emósok akiknél az a menő ha kb. hullának sminkelve, fiúként vmi rózsaszín helló kitti top-ban pengével a szájukban, vízipisztollyal a halántékukhoz tartva fényképezik le magukat, és ezt teszik ki myvipre.A többi köcsög meg kommentel alá, h "jaaaaj naon cuki és céép ez a pixxx láwwww puxcsyyyy <333" ....omfg
2009. dec. 2. 02:27
 3/32 anonim ***** válasza:
Pár év múlva meglátjuk és megtapasztaljuk, hogy mitől.
2009. dec. 2. 06:46
 4/32 anonim ***** válasza:
69%
Mindig két csoport van: Aki majmolja a divatot, és aki gúnyolja azokat, akik majmolják a divatot. Mindkét csoport szánalmas.
2009. dec. 2. 08:40
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
mert fegyver, és azt hiszik ettől menők és félelemkeltőek. a gond az, hogy a normális emberrel ellentétben ők az utcára is képesek kivinni.
2009. dec. 2. 09:26
 6/32 anonim ***** válasza:
47%

Semmitől, miért gondolod hogy ők azt hiszik? Egyébként a szamurájkard jól néz ki, ergo én nem sok különbséget látok eközött és aközött amikor valaki pl jó tuningolt kocsi mellett állva(vagy ülve stb) fényképezi le magát.

Te milyen fényképet tartasz "menő"nek kérdező?

2009. dec. 2. 10:26
 7/32 A kérdező kommentje:

Én soha sem képzeltem valakinek vagy valaminek magam. Nem húztam "Rondaldo" mezt, meg hasonló dolgokat hogy azonosuljak az álmaimmal. Dehát ez az én hibám.

Milyen fényképet tartok menőnek ? Amikor olyan ember kezében van a kard aki tiszteli és tudja is használni. Saját szememmel láttam japán mestert - vagyis nem nagyon láttam mert olyan gyors volt, csak később lassított felvételen, hogy mit jelent a kard mesterének lenni.

Persze ma szentimentális dolog tisztelni a hagyományokat, azt a tudást amit csak évtizedes gyakorlással és elkötelezettséggel lehet elérni. Ha nem tudom megvenni, vagy holnapra megtanulni, akkor az már szar.

Szóval szívesen megnéznék néhány videot arról, hogy hogyan tudják használni. ( Nem arra gondolok, hogy buszon leszúrjuk a nem szimpatikus utastársat, hanem mondjuk csak egy formagyakorlatot. )

2009. dec. 2. 19:54
 8/32 anonim ***** válasza:
0%

Jah értem. Akkor szerinted azért cinkes sz.kardal fényképeztetni magunkat, mert nem tudjuk használni. Hát erre mit lehet mondani... egyéni véleményed. De azért ne haragudj azokra akik nem így vannak vele.

Szerintem nyaraláson azért fényképezkedünk le, (és tesszük ki myvipre ismerősök láttára) mert azt mondjuk vele, "itt jártunk".

Jó kocsival azért fényképezkedünk le, mert azt mondjuk vele "ilyet láttunk".

Sz.kardal pedig azért mert (mivel normális ember nem hordja magánál mint a mobiltelefont, és én a normálisakról beszélek) azt mondjuk vele "ilyenünk van".

Az nem baj (ha ezzel panaszkodni akartál) hogy tiszteled aki tudja is használni, de felesleges haragudnod mindazokra akik úgy birtokolnak kardot hogy nem áldozták fél életüket arra hogy megtanulják profin használni...

2009. dec. 2. 20:26
 9/32 anonim ***** válasza:
70%
sötét vagy utolsó, mellébeszélős, iszonyúan. nem vagy jogvédő?
2009. dec. 2. 20:28
 10/32 anonim ***** válasza:
21%

jah de igen. sőt liberalista. sőt cigány. sőt szamurájkardal pózolok iwiwen meg myvipen és azt adtam kép címnek hogy "látjátok milyen kemény vagyok? féljetek tőlem", és természetesen az eddigieket csak azért írtam mert sértené az önérzetemet ha pár ismeretlen netes azt mondaná nem is vagyok menő.

Hogy találtad ki?

2009. dec. 2. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!