Mitől olyan menő a sok raj csávó a szamurájkarddal?
a lényeg, hogy mellébeszélsz, ennyi. nem cigány nem feltétlenül vagy, mert az nem beszélne mellé, legalább az egyenesen megmondja mit gondol és nem ködösít.
te pedig csak itt játszod az agyad a témában, ennyi.
Nagyon szánalmas a kapálózásod, kérdező.
1. Abszolúte semmi közöd ahhoz, hogy valaki mivel fényképezkedik.
2. Fogalmad sincs arról, hogy az illetőnek milyen tudása van az adott eszközről. Szerintem az, ha valaki fényképezkedik vele, kevésbé felvágás, mint azzal kérkedni, hogy te láttál japán mestert "akció" közben. Ugye ez is olyan, mint a fényképes dolog, amit elítélsz, csak szavakkal("Én aztán láttam a japán mestert, tehát automatikusan nagyobb tudással rendelkezem a szamuráj harcművészeti témában, mint bárki más").
Elképzelem, ahogy ülsz a WIW előtt, és puffogsz magadban, ahogy valaki képeit nézegeted, noha lehet, hogy az illető jól érezte magát a képek készítése közben, míg te csak magadban morogtál és marhaságokat fogalmaztál.
Szerintem az is megér egy pszichológust, aki azt nem képes elfogadni, amit MÁS tesz.
Kezdj el söprögetni a saját házad táján, ha már az okoz örömöt, hogy másokba beleköss, akkor ezt javasolom:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!