Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mitől olyan menő a sok raj...

Mitől olyan menő a sok raj csávó a szamurájkarddal?

Figyelt kérdés
Az iwiw és myvip portálokon rengeteg raj csávót látok szamuráj karddal. Nem veszik észre, hogy röhejesek. Vagy abban a szubkultúrában felnéznek az ilyen fene nagy gyerekekre ?
2009. dec. 2. 01:42
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
42%

a lényeg, hogy mellébeszélsz, ennyi. nem cigány nem feltétlenül vagy, mert az nem beszélne mellé, legalább az egyenesen megmondja mit gondol és nem ködösít.

te pedig csak itt játszod az agyad a témában, ennyi.

2009. dec. 2. 21:36
 12/32 anonim ***** válasza:
ahelyett hogy leírtad volna miért hülyeség amit írtam te beszéltél mellé nagyon látványosan. na mindegy off vége
2009. dec. 2. 22:35
 13/32 A kérdező kommentje:
Akinek van szamuráj kardja, mennyiért vette ? Csak így névtelenül, talán nem vagyok nagyon indiszkrét.
2009. dec. 3. 00:42
 14/32 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon szánalmas a kapálózásod, kérdező.

1. Abszolúte semmi közöd ahhoz, hogy valaki mivel fényképezkedik.

2. Fogalmad sincs arról, hogy az illetőnek milyen tudása van az adott eszközről. Szerintem az, ha valaki fényképezkedik vele, kevésbé felvágás, mint azzal kérkedni, hogy te láttál japán mestert "akció" közben. Ugye ez is olyan, mint a fényképes dolog, amit elítélsz, csak szavakkal("Én aztán láttam a japán mestert, tehát automatikusan nagyobb tudással rendelkezem a szamuráj harcművészeti témában, mint bárki más").

Elképzelem, ahogy ülsz a WIW előtt, és puffogsz magadban, ahogy valaki képeit nézegeted, noha lehet, hogy az illető jól érezte magát a képek készítése közben, míg te csak magadban morogtál és marhaságokat fogalmaztál.

Szerintem az is megér egy pszichológust, aki azt nem képes elfogadni, amit MÁS tesz.

Kezdj el söprögetni a saját házad táján, ha már az okoz örömöt, hogy másokba beleköss, akkor ezt javasolom:

[link]

2009. dec. 3. 07:19
 15/32 anonim ***** válasza:
76%

te utolsó szánalom.

úgy dumálsz, hogy szart sem tudsz a témáról.

[link]

[link]

[link]

áruld el nekem, hogy ránézésből, melyik emberkéről jön le, hogy neki tudása van és nem csak pózol? A "helyi maffiás" mi?

Esküszöm lassan nem a cigányok lesznek röhejesek, hanem az olyanok mint te:)

2009. dec. 3. 09:33
 16/32 anonim ***** válasza:
0%
Vagy mint te, aki ránézésre meg tudja mondani valakiről, hogy mihez ért. Anyád strihelt ahelyett, hogy észt vert volna beléd?
2009. dec. 3. 10:41
 17/32 anonim ***** válasza:
mekkora sötét paraszt vagy ember:)
2009. dec. 3. 10:47
 18/32 A kérdező kommentje:
Hát ki is röhöglek, amikor a 10000 forintos kínai gagyi karddal pózolsz. Hol van a kocka Lada ?
2009. dec. 3. 14:23
 19/32 anonim ***** válasza:
0%
Lol, legközelebb azt fogod utálni aki sárga pólóban jár, ennyi erővel... ritkán szoktam ilyet tenni de te rajtad tényleg jót röhögtem hogy milyen agyirokkant vagy kérdező.
2009. dec. 3. 16:37
 20/32 anonim ***** válasza:
64%
Kérdező kár rájuk a szó, ezek itt mind tipikus szaruRAJ-ok meg sínbohócok, vagy "I'm a car" meg hasonlók, olyan mintha a főnöködnek mondanád, hogy a volt munkahelyeden mekkora paraszt volt a főnök és azóta gyűlölöd azt aki a főnököd:)
2009. dec. 3. 17:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!