Hol élhetőbb az élet? (munkalehetőség. Stb. ) -Miskolc -Eger -Győr -Polgár
Eladó a szakmám.Én is Borsodi vagyok...
Van 8 év operátori(Jabil) tapasztalatom is,Miskolcon ezért is agyaltunk,van ott szép számmal Tesco meg hasonló nagy üzletek,meg a Bosch is ott van,hátha sikerülne.A távolságtól kicsit félek...de ha muszály lesz akkor Győrbe megyek.Viszont ha az ottani albérlet árakat nézem,hiába jobb a fizetés.
Miskolc?. Vicc ugye?
Polgár... Nem ismerem
Eger: szép város, imádom, férjem szülővárosa, nagyon elhető..
De munka az nincs, vagy csak ritka
Győr
Több munkalehetőség,msokan járnak Ausztriába isdolgozni, és ebben az esetben lehet ingázni is..
Szeribtem a 4 közül Győr a legjobb választás (hiába szebb Eger, de lehet az elfogultsg beszel csqk belőlem)
Egerben van munka,fejlődik szépen.
Győrbe csak akkor érdemes,ha legalább ketten,mert egyedül nem tudsz lakást fenntartani,ott vagy ahol a part szakad.
Miskolc: vicc
Bosch: nyomortelep,minimálbérért kileheled a lelked is,zombi leszel,boschoz képest a jabil napsütés és tengerpart...
Tesco és nagy üzletek: minimálbér,3 hónap után elköszönnek tőled,4-6 órás munkaviszony,stb.
Polgár egy lepukkant kisváros,semmi nincs ott.
Miért csak ezekben gondolkodsz?
Nyíregyházán nézelődj,én se hittem,hogy ennyire fejlődik,sok cég van ott,minimálnál többet adnak,albiárak is jók.
Én írtam a győri albiárakat.Nem tart sokból rákeresni,apród,jófogás,toplak,stb.Iszonyat,egy garzon is.
Most mi miskolcon 30-ért bérelünk egy másfél szobásat,és jó környéken (szentpéteri kapu),Győrben egy szoba ennyi (és lakhatsz együtt másokkal).
Takata ugyanolyan lesz mint a Bosch,szellemi dolgozók 200-250 bruttó,fizikaiak max 120bruttó.
7.es vagyok,üdv kérdező,és a másik Jabilos válaszolónak is.A fiam is beleesett a tömeges Jabilos leszámolásba...Pont ma kellett volna jelentkeznie a munkaügyön, de már megvan a repülőjegye,megy Dániába dolgozni...Szomorú,hogy egyre több fiatalnak kell elhagynia az országot....
Egyébként Győr a szívem csücske,én is szívesen mennék oda lakni, dolgozni, de a mi házunk töredékét se éri annak, amit ott tudnánk venni...már ha sikerülne eladni...
Miskolc - élhetetlen, ronda és lepukkant és kevés a munkalehetőség
Eger - valamivel élhetőbb és szebb, de kevés a munkalehetőség
Győr - élhető(bb) és szerintem szép illetve jóval több a munkalehetőség is + nincs messze Ausztria
Polgárról nem tudok szinte semmit, így végeredményben Győrt tudnám ajánlani neked!
Én is Győrt ajánlanám a fentiek közül. Az Audi bővít, ráadásul a logisztikai központ is most nyit + terveznek még új beruházásokat is.
Operátorokat nyelvtudás nélkül is felvesznek, viszont annál feljebb tényleg erősen ajánlott a német.
A lakásárak sajnos olyanok amilyenek, 2017-re készülnek el azok a létesítmények amiket az Ifiolimpia után az Audi átalakít ilyen munkásszálló szerű tüneményekké, akkor várható változás.
A környéken és a lakótelepeken szintén magas az ár, csak éppen nem 120, hanem mondjuk 60 ezer egy normálisabb lakás (+rezsi). Egyébként Győrben érdemes nyár elején lakást keresni mert olyankor a kiköltöző egyetemisták (a legtöbben csak egy éves szerződést kötnek) miatt nagyobb a választék és az árak is mérséklődnek minimális mértékben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!