Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hol élhetőbb az élet? (munkale...

Hol élhetőbb az élet? (munkalehetőség. Stb. ) -Miskolc -Eger -Győr -Polgár

Figyelt kérdés
életszinvonal

2014. jan. 15. 06:22
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Eladó a szakmám.Én is Borsodi vagyok...

Van 8 év operátori(Jabil) tapasztalatom is,Miskolcon ezért is agyaltunk,van ott szép számmal Tesco meg hasonló nagy üzletek,meg a Bosch is ott van,hátha sikerülne.A távolságtól kicsit félek...de ha muszály lesz akkor Győrbe megyek.Viszont ha az ottani albérlet árakat nézem,hiába jobb a fizetés.

2014. jan. 15. 08:59
 12/21 anonim ***** válasza:
73%

Miskolc?. Vicc ugye?

Polgár... Nem ismerem

Eger: szép város, imádom, férjem szülővárosa, nagyon elhető..

De munka az nincs, vagy csak ritka

Győr

Több munkalehetőség,msokan járnak Ausztriába isdolgozni, és ebben az esetben lehet ingázni is..

Szeribtem a 4 közül Győr a legjobb választás (hiába szebb Eger, de lehet az elfogultsg beszel csqk belőlem)

2014. jan. 15. 09:39
 13/21 anonim ***** válasza:
38%

Egerben van munka,fejlődik szépen.

Győrbe csak akkor érdemes,ha legalább ketten,mert egyedül nem tudsz lakást fenntartani,ott vagy ahol a part szakad.

Miskolc: vicc

Bosch: nyomortelep,minimálbérért kileheled a lelked is,zombi leszel,boschoz képest a jabil napsütés és tengerpart...

Tesco és nagy üzletek: minimálbér,3 hónap után elköszönnek tőled,4-6 órás munkaviszony,stb.

Polgár egy lepukkant kisváros,semmi nincs ott.

Miért csak ezekben gondolkodsz?

Nyíregyházán nézelődj,én se hittem,hogy ennyire fejlődik,sok cég van ott,minimálnál többet adnak,albiárak is jók.

2014. jan. 15. 10:13
 14/21 anonim ***** válasza:
73%
Exmiskolciként tanúsíthatom, hogy felejtős. Párom nemrég kezdett győrben dolgozni, ott nyitva állnak a lehetőségek. Sző szerint a nyugat kapuja. A másik kettőről nem tudok nyilatkozni.
2014. jan. 15. 12:58
 15/21 anonim válasza:
64%
De örülök ennek as kérdésnek. Megerősitett engem, mert én is ezen gondolkodom mostanság. Én Miskolcra járok még másfél évig egyetemre, a párom 3 év után jön el a Jabiltól. A párommal Győrben szeretnénk letelepedni. A nővére mérnök az audiban és azt mondta, hogy oda nem vesznek fel senkit anélkül, hogy ne beszélne németül? Ez igaz?? 80 ezer egy albérlet ? még akkor is, ha pl egy kis garzonról van szó? Esetleg Győr környékén vannak kisebb települések ahol panelban lehet lakni? Egyébként Miskolcon vannak állások, de többnyire mérnököket keresnek, mert innen kb minden mérnök menekül....most épül a japán Takata airbag gyártó cég, de szerintem minimálbéres robotolás várható ott is :(
2014. jan. 15. 13:41
 16/21 anonim ***** válasza:
64%

Én írtam a győri albiárakat.Nem tart sokból rákeresni,apród,jófogás,toplak,stb.Iszonyat,egy garzon is.

Most mi miskolcon 30-ért bérelünk egy másfél szobásat,és jó környéken (szentpéteri kapu),Győrben egy szoba ennyi (és lakhatsz együtt másokkal).

Takata ugyanolyan lesz mint a Bosch,szellemi dolgozók 200-250 bruttó,fizikaiak max 120bruttó.

2014. jan. 15. 13:47
 17/21 anonim ***** válasza:
64%

7.es vagyok,üdv kérdező,és a másik Jabilos válaszolónak is.A fiam is beleesett a tömeges Jabilos leszámolásba...Pont ma kellett volna jelentkeznie a munkaügyön, de már megvan a repülőjegye,megy Dániába dolgozni...Szomorú,hogy egyre több fiatalnak kell elhagynia az országot....

Egyébként Győr a szívem csücske,én is szívesen mennék oda lakni, dolgozni, de a mi házunk töredékét se éri annak, amit ott tudnánk venni...már ha sikerülne eladni...

2014. jan. 15. 16:10
 18/21 anonim ***** válasza:

Miskolc - élhetetlen, ronda és lepukkant és kevés a munkalehetőség

Eger - valamivel élhetőbb és szebb, de kevés a munkalehetőség

Győr - élhető(bb) és szerintem szép illetve jóval több a munkalehetőség is + nincs messze Ausztria

Polgárról nem tudok szinte semmit, így végeredményben Győrt tudnám ajánlani neked!

2014. jan. 16. 17:10
 19/21 Palito válasza:

Én is Győrt ajánlanám a fentiek közül. Az Audi bővít, ráadásul a logisztikai központ is most nyit + terveznek még új beruházásokat is.

Operátorokat nyelvtudás nélkül is felvesznek, viszont annál feljebb tényleg erősen ajánlott a német.

A lakásárak sajnos olyanok amilyenek, 2017-re készülnek el azok a létesítmények amiket az Ifiolimpia után az Audi átalakít ilyen munkásszálló szerű tüneményekké, akkor várható változás.

A környéken és a lakótelepeken szintén magas az ár, csak éppen nem 120, hanem mondjuk 60 ezer egy normálisabb lakás (+rezsi). Egyébként Győrben érdemes nyár elején lakást keresni mert olyankor a kiköltöző egyetemisták (a legtöbben csak egy éves szerződést kötnek) miatt nagyobb a választék és az árak is mérséklődnek minimális mértékben.

2014. jan. 17. 03:32
 20/21 anonim ***** válasza:
rákerestem a györi albérletekre,- 60 ezer ft 120nm...36nm 50 ezer, szobva meg 20 ezer ft-tol kiado
2014. jan. 17. 07:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!