Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyaotthonban ki élt?

Anyaotthonban ki élt?

Figyelt kérdés
Üdvözletem!Anyaotthonban élt valaki,mennyire jó vagy rossz körülmények vannak ott,mik a tapasztalatok?Elsősorban vagy a Nágocsi,vagy Miskolci érdekelne.Egy elkeseredett édesanya.

2012. júl. 4. 16:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én ugyan nem voltam anyaotthonban, de itt a szomszéd utcában van nálunk egy, és rengetegszer vittünk már nekik cuccokat, főleg ruhákat. Szerintem, ha otthon annyira rossz a helyzet, neadjisten bántalmaznak, akkor mindenképp jó, ha elmész onnan!!!! Csak sajnos legtöbbször az a baj, hogy nagyon sokan vannak, és alig van már hely..
2012. júl. 4. 16:22
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
KB annyiba kerül, mint egy albérlet amit egy másik egyedülálló anyával vennél ki.
2012. júl. 4. 16:23
 3/12 A kérdező kommentje:
Igen rossz ,Miskolcon nyár végétől lenne de az messze van(ami nem baj)és nem tudom milyen az élet ilyen helyeken van e rend fegyelem stb.Bocsánat ha olyannak tűnök aki válogatós nem nem ,csak a gyermekemért aggódok jó lesz e neki az.
2012. júl. 4. 16:24
 4/12 A kérdező kommentje:
És hol a szomszédban melyik város vagy faluban van?
2012. júl. 4. 16:25
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nagynényém nyiregyháza mellett Balkányban volt sok évig 4 gyerekkel,a legkisebb már oda született.

Nem fizetett semmit,hisz nem volt miből,a családiból,gyesből a gyerekeket látta el,és amennyit tudott az otthonhoz tartozó földön dolgozott.

Rendesek voltak, vele,legalábbis jobb volt mint az alkoholista erőszakos élettársával.

2012. júl. 4. 16:25
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok, amiről én beszéltem az Erdőkertesen van
2012. júl. 4. 16:30
 7/12 anonim ***** válasza:
5%
most akkor 31 vagy 44??? nem mindegy eldönthetnéd már-.-
2012. júl. 4. 16:51
 8/12 anonim ***** válasza:
85%
utolsó válaszolónak mi baja van? Oo
2012. júl. 4. 16:56
 9/12 anonim ***** válasza:
85%

Én a nágocsi anyaotthont ismerem, pár éve voltam ott. Nem anyaként voltam, hanem hivatalos ügyben, de azért kicsit beleláttam az életükbe.

Azt tudom tanácsolni, hogy nyugodtan hívd fel az intézményvezetőt, és beszélj vele. Erős, rendes, határozott asszony, legyél vele őszinte és nyílt, segíteni fog.

2012. júl. 4. 17:00
 10/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a nágocsit is megkeresem!!!!!!!!!!!!!!
2012. júl. 4. 17:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!