Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szoktál-e a nagymamádtól...

Szoktál-e a nagymamádtól pénzt kölcsönkérni?

Figyelt kérdés

2014. jan. 12. 14:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem mindig magától ad, zsebpénz gyanánt.

18/f

2014. jan. 12. 14:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Amíg éltek:

apai nagyanyám: olyan volt a kapcsolatunk, hogyha mertem volna kérni, élete végéig felhánytorgatta volna, ha visszaadom, akkor is... rettenet sunyi, szemét nőszemély volt.

anyai nagyanyám: ő ünnepekre adott zsebpénzt, azon kívül nem kértem volna tőle, mert tudtam, milyen kevés nyugdíjból él.

2014. jan. 12. 16:32
 3/3 anonim válasza:
Attól függ , én amíg 4 évig minden nap nála voltam suli után ha mondtam hogy pl:. de ennék egy csokit , chipset vagy akármit rögtön magától adott rá pénzt ( jó persze gyakran ő is kért valamit a boltból :) ) Még konkrétan nem kértem tőle KÖLCSÖN PÉNZT , és szerintem nem is fogom mert ő nem arra van hogy lehúzzuk , arra ott van anyuci és apuci :D Jó ez csak vicc volt , a lényeg hogy én nem kérnék tőle ... :)
2014. jan. 21. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!